Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Zyxel Networks EMEA’nın Yeni Pazarlama Direktörü Kevin Drinkall Oldu

Zyxel Networks, şirketin tecrübeli isimlerinden Kevin Drinkall’ı EMEA bölgesi için yeni Pazarlama ve GTM Stratejisi Direktörü olarak atadı.

Zyxel Networks EMEA’nın Yeni Pazarlama Direktörü Kevin Drinkall Oldu

Zyxel Networks, şirketin tecrübeli isimlerinden Kevin Drinkall’ı EMEA bölgesi için yeni Pazarlama ve GTM Stratejisi Direktörü olarak atadı.

Bulut tabanlı ağ çözümleri lideri Zyxel Networks bugün yaptığı açıklamayla, şirketin deneyimli isimlerinden Kevin Drinkall’ı EMEA bölgesi için yeni Pazarlama ve GTM Stratejisi Direktörü olarak atadığını duyurdu. Şirketin Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da sürdürdüğü büyüme stratejisi açısından söz konusu atama kritik bir önem arz ediyor.

Teknoloji sektöründe 20 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan Kevin Drinkall, yeni görevi ile Zyxel’e zengin endüstri bilgisini katacak. 2015 yılında Satış Öncesi Teknik Mühendisi olarak Zyxel Networks’e katılan Kevin Drinkall, şirketin kurumsal kablosuz bağlantı ve bulut alanında EMEA Pazarlama Geliştirme Müdürü olarak atanarak pazar geliştirme dünyasına geçiş yapmış oldu.

Drinkall, yeni görevinde ilk olarak Zyxel’in merkezi bulut tabanlı ağ yönetim platformu Nebula Together ‘ın sektörel gücünü ortaya koyan yeni “Just Connect” kampanyasının lansmanına öncülük etti. Nebula platformu, çeşitli kablosuz ve kablolu ağların, güvenlik donanımlarının ve sabit kablosuz erişim uygulamalarının tek bir merkezden  yapılandırılmasına, izlenebilmesine ve yönetilebilmesine imkan veriyor.

EMEA Pazarlama ve GTM Stratejisi Direktörü Kevin Drinkall, yeni göreviyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Zyxel, ağ çözümlerinde sunduğu çeşitlilik ve kalitenin yanı sıra kullanıcılarına sunduğu kapsamlı destek sayesinde Avrupa’daki müşteriler ve bayiler arasında önemli bir itibar elde etti.   Ev kullanıcılarına, yeni kurulan şirketler ile küçük ve büyük işletmelere ihtiyaç duydukları ağ çözümleri konusunda hizmet sağlayarak her zaman daha ileri gitmek için kendimize meydan okuyoruz. Zyxel olarak müşterilerimizle onların potansiyellerini ortaya çıkarmak için sezgisel ve güçlü bulut ağ çözümleri sunmak üzere çalışmaya devam ettiğimiz büyüme yolculuğumuzdaki bu heyecan verici dönemde EMEA Pazarlama Direktörü olarak yeni görevime adım atmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.