Sosyal Medya

Donanım

Zyxel’in yeni WiFi 6 ürünü Multy M1’i duyurdu!

Evlerde yaşanan kablosuz internet sorunlarına kesin ve ekonomik çözüm getiren yeni Zyxel WiFi 6 ürünü Multy M1 tanıtıldı.

Zyxel’in yeni WiFi 6 ürünü Multy M1 ile evlerdeki WiFi sorunları tarihe karışıyor

Evlerde yaşanan kablosuz internet sorunlarına kesin ve ekonomik çözüm getiren yeni Zyxel WiFi 6 ürünü Multy M1 tanıtıldı. Evlerdeki WiFi ölü bölgelerini örterek bağlantı sorunlarını ortadan kaldıran Multy M1 Mesh sistemi, kullanıcıları yönlendiriciler arasında geçiş yapmak zorunda bırakmadan, evin her köşesinde güvenli kapsama alanı konforuna kavuşturuyor. Alexa ses kontrolüne de sahip olan Multy M1’de güvenliği en üst seviyeye taşıyan OpenVPN ve WPA3 desteği de dikkat çekiyor. 

Güvenli yapay zeka ve bulut destekli iş ve ev çözümleri sunma konusunda lider olan Zyxel Networks, WiFi 6 serisini yeni ürünü Multy M1 ile genişlettiğini duyurdu. Yeni Multy M1 WiFi 6  Mesh Sistemi, ev ağlarındaki yükseltmeyi daha pratik ve uygun maliyetli hale getirerek ev kullanıcılarının WiFi 6 bağlantısından yararlanmalarını mümkün kılıyor.

Günümüzde yaygınlaşan hibrit ve uzaktan çalışmayla birlikte öğrencilerin de evden çalışmayı benimsemesi, kesintisiz ve güvenli WiFi bağlantısını daha da öncelikli hale getirdi. Bununla birlikte, en yeni WiFi 6 standardı daha fazla hız, güvenlik ve kapasite sağlarken; ortalama ev kullanıcısı için piyasadaki çözümlerin büyük bölümü fazlasıyla karmaşık ve pahalı geliyor.

WiFi 6’yı her eve getirmek için çalışan Zyxel, uygun fiyatlı ve kullanıcı dostu WiFi 6 ürünleri portföyünü genişletti. Yeni ürünlerle kullanıcıları yüksek fiyat etiketleriyle karşılaştırmamayı amaçlayan Zyxel; evdeki iş, ders ve eğlenceyi en iyi bağlantı deneyimiyle kusursuz hale getiriyor.

Zyxel’in yeni WiFi 6 ürünü Multy M1

Evinizin her yerinde olağanüstü WiFi kapsama alanı

Ev çapında sağlıklı bağlantı için bundan böyle akla ilk gelen ürünlerden biri olmaya aday sayılan Zyxel Multy M1’in 370 metrekareye kadar büyüklükteki evin tamamını gigabit WiFi ile örtme yeteneği sayesinde kullanıcılar, yönlendiriciler arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan, evin her köşesinde güvenli kapsama alanı konforunu yaşayabiliyor. Daha geniş kapsama alanı ve daha güçlü sinyal gücü ile güçlü bir kablosuz ağ sağlayan Multy M1 Mesh sistemi, ister büyük ister küçük olsun, tüm evde daha iyi bağlantılar için daha fazla kablosuz kapsama alanı sağlıyor.

Zyxel’in yeni WiFi 6 ürünü Multy M1

Hayatı kolaylaştıran teknolojilerle donatıldı

Özellikle çok sayıda cihazın çalıştırıldığı yoğun ortamlarda Multy M1, daha hızlı ve verimli bağlantılar sunmak için tasarlanmış en son WiFi 6 teknolojisiyle donatılmış bir ürün.

Tek bir kablosuz ağ adı ve parolası oluşturarak, başka bir ağa yeniden bağlanmaya gerek kalmadan kullanıcılar evlerinde özgürce gezinme, çalışma ve oyun oynama imkanına da bu cihaz sayesinde kavuşuyor.

Multy M1’deki gigabit çözümü ile yerel ağı tam kapasite ile çalıştırmak da mümkün hale geliyor. Multy M1 cihazındaki dört gigabit Ethernet LAN bağlantı noktası sayesinde medya sunucuları, NAS depolama cihazları, anahtarlar ve diğer akıllı ev eşyası gibi çok sayıda cihaza bağlanmak mümkün oluyor.

 

Şık tasarımıyla da uyum sağlıyor

Multy M1’in şık minimalist tasarımı, evin dekoruna uyum sağlayacak estetiğe sahip ve ürünle birlikte gelen duvara montaj kiti sayesinde kullanıcılar, en iyi performans için yönlendiriciyi evin herhangi bir yerine kurabiliyor.

Multy M1’de ayrıca kullanım kolaylığı için Alexa ses kontrolü desteği de bulunuyor. Kullanıcılar telefondaki Multy uygulamasını açmaya ihtiyaç duymadan, Alexa’dan çeşitli görevleri gerçekleştirmesini isteyebiliyor.

Cihazda güvenliği en üst seviyeye taşıyan OpenVPN ve WPA3 destekleri de dikkat çekiyor. Kullanıcılar ayrıca web arayüzü veya Multy uygulaması olmak üzere iki farklı yönetim kontrolü seçeneğine sahip oluyor. Web tabanlı arayüz, ağı bilgisayarda yönetmeye ve gelişmiş özelliklere erişmeye olanak tanıyor.