Sosyal Medya

Mobil

18 inç Ekranlı Dev Tablet Samsung ‘dan!

İşte Samsung'un 18.4 inç ekranlı dev tableti hakkında ilk bilgiler.

İşte Samsung’un 18.4 inç ekranlı dev tableti hakkında ilk bilgiler.

Android telefon ve tablet pazarının lideri Samsung, tablet dünyasında büyük bir adım atacak. Büyük bir adım dedik, çünkü Samsung, tam 18.4 inç ekranlı bir tablet üzerinde çalışıyor.

Tablet pazarında büyük ekrnalı modellerin yoğun şekilde tercih edilmediği biliniyor. Buna rağmen markalar, pes etmeyip büyük ekranlı tabletler ile dikkat çekmeye kararlı.

Samsung’dan dev tablet!

Samsung’da büyük ekranlı tablet üretmekte direnen markalardan biri. Daha önce de Galaxy Tab Pro ve Note Pro adlarında 12.2 inç ekranlı büyük tabletler duyurmuş olan marka, şimdi sınırları zorlamayı planlıyor.

01-samsung-184

Paylaşılan bir kargo listesine ortaya çıkan Samsung’un 18.4 inç ekranlı tableti hakkında henüz pek fazla bilgi yok. 450-500 dolar fiyat aralığında satılması beklenen Samsung’un yeni tableti, muhtemelen Tab S modelleri gibi üst düzey tasarım ya da teknik özellikler barındırmayacak. Çünkü büyük ekran ve muhtemelen kalem maliyeti artıracağı için, fiyatlar plastik kasa ve daha ortalama özellikler ile dengelenmiş olacak.

Yıl sonuna doğru tanıtılabilir

Paylaşılan görselde henüz test edildiği görülen Samsung’un 18.4 inç ekranlı yeni tableti, eğer çalışmalar beklendiği gibi devam ederse yıl sonuna doğru tanıtılabilir.