Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

2021 için küçük emoji güncellemesi, çiftler için 200 cilt tonu varyantı

2021 için küçük emoji güncellemesi Emoji 13.1 217 yeni emoji ekliyor Bunun büyük bir çoğunluğu çiftler için ten renklerinden oluşuyor...

2021 için küçük emoji güncellemesi, çiftler için 200 cilt tonu varyantı ekliyor…

Emoji 13.1 ayrıca yedi yeni grafik içeriyor…

Unicode Konsorsiyumu, önümüzdeki aylarda muhtemelen kullanabileceğiniz emoji listesine 217 seçenek ekleyecek nispeten küçük bir emoji güncellemesini açıkladı.

Emoji 13.1, yedi yepyeni emojiyle birlikte geliyor; Ateşli bir kalp, bandajlı bir kalp, sakallı bir kadın, cinsiyet ayrımı gözetmeyen sakallı, bıkkın bir iç çekiş bırakan bir yüz, bulutların arasına gizlenmiş bir yüz ve sarmal gözlü baş döndürücü bir yüz.

Geri kalanı, “kalpli çift” ve “çift öpüşen” emojileri için yeni cilt tonu gruplama çeşitlerinden oluşuyor. 2021’de yalnızca yedi yeni grafik çıkacak olsa da uzunca bir süredir yeni emojilerin eklenmediğini göz önüne alırsak oldukça iyi bir rakammış gibi görünüyor.

Konsorsiyum, COVID-19 nedeniyle yıllık Unicode Standart sürümünü altı ay ertelemek zorunda kaldı: Mart 2021’de çıkması beklenen Unicode 14.0, şimdi Eylül ayında piyasaya sürülecek.

Emojipedia’nın açıkladığı gibi, bu işletim sistemlerinin Unicode 14.0 güncellemelerini gelecek yılın çok sonlarına veya 2022’nin ilk yarısına kadar dahil edemeyeceği anlamına geliyor. Emojipedia ayrıca yeni güncellemelerin önümüzdeki aylarda cihazlarda görünmeye başlayacağını söylüyor. Yine de bu yılın başlarında tanıtılan Emoji 13.0 grafiklerinin henüz piyasaya sürülmediğini göz önüne alırsak bu iyimser bir tahmin gibi duruyor…