Sosyal Medya

Eğitim

A’dan Z’ye dijitalleşmenin yolu bu akademiden geçiyor

Dijitalleşme konusunda müşterilerine ürün ve hizmet sunan Kurumsal İş Yazılım Platformu Workcube, dünya hızla dijitalleşirken bu değişime ayak uydurmak isteyenlere akademik eğitimleriyle destek oluyor.

100’e yakın genç bu eğitimler sayesinde ilk iş deneyimlerine kavuştu

A’dan Z’ye dijitalleşmenin yolu bu akademiden geçiyor

Dijitalleşme hem bireyler hem işletmeler için artık olmazsa olmazlardan. Hem kullanıcı ve hem de alışveriş alışkanlıkları tamamen değişirken, pandemi ise dijitalleşmenin hızına hız kattı.

Dijitalleşme konusunda müşterilerine ürün ve hizmet sunan Kurumsal İş Yazılım Platformu Workcube, dünya hızla dijitalleşirken bu değişime ayak uydurmak isteyenlere akademik eğitimleriyle destek oluyor.

Workcube Akademi ve İşe Alım Sorumlusu Hilal Seven, Workcube’un yeni mezunları veya dijital dönüşüm konusunda uzmanlaşmak isteyenleri hedefleyen temel seviye eğitimlerinin yanı sıra Workcube İş Ortaklığı Ekosistemi’nde yer alan tüm topluluk üyelerine yönelik ileri seviye modül eğitimlerinin, konusunda uzman Workcube Danışmanları tarafından verildiğini ifade etti.

100’e yakın genç bu eğitimler sayesinde ilk iş deneyimlerine kavuştu

Pandemi sürecine kadar sınıf ortamında yürütülen tüm Workcube Akademi eğitimlerinin pandemi süreci ile birlikte tamamen online ortama taşınmış durumda olduğunun altını çizen Seven,

“Workcube Akademi Eğitim Sınıfları; Workcube Satış Uzmanlığı, Dijital Dönüşüm Uzmanlığı, Temel Seviye Workcube Implementasyonu, Workcube Proje Yönetimi, Workcube Coder ve İleri Seviye Workcube Modül Eğitimleri sınıflarından oluşuyor. Eğitim sınıflarının bir kısmı Workcube Genç Yetenekler Programı’nın bir parçası olarak kurgulandı. Kendisine dijital dünyada kariyer edinmek isteyenlerin katıldığı bu eğitimler online hale geldikten sonra tüm Türkiye’den hatta yurtdışından da katılım sağlandı. Genç Yetenekler Programı kapsamında eğitimlere katılan kursiyerler eğitim sonundaki sertifikalandırma sürecini tamamlamaları halinde iş ortağımız TeknoİK’nın yürüttüğü seçim ve mülakat aşamalarının ardından, Workcube ekibinde veya Workcube ekosisteminde yer alan Workcube kullanıcı firmalarda ve Workcube iş Otaklarında işe yerleştiriliyorlar. Şu ana kadar 100’e yakın genç bu eğitimler sayesinde ilk iş deneyimlerine kavuşma şansı yakaladı.” dedi.

Dijital kaslarınızı güçlendirecek yetkinlikler kazanın

Hızla dijitalleşen dünyada işletmelerin önce ihtiyaçlarını belirlemesi gerektiğini de vurgulayan Seven, “Stratejik Çerçeve, ERP Proje yönetimi, İş Analizi ve ERP Danışmanlığı konu başlıklarından oluşan Workcube DDU Eğitimi ile Dijital Kaslarınızı güçlendirecek yetkinlikler kazanmanız mümkün. Workcube ve yetkili iş ortağı TeknoİK’nın yürüttüğü dijital meslek eğitimlerine ücretsiz katılmak, sertifika almak ve istihdam olanaklarından yararlanmak isteyenler diledikleri zaman başvuruda bulunarak eğitimlerini alabiliyorlar. Öte yandan Workcube Dijital Dönüşüm Uzmanlığı Sertifika Programı Türkiye’nin her yerinden katılımcılar için tamamen online olarak yeniden açılıyor.

İstihdam ve kariyer fırsatlarından faydalanın

Kayıtlı videolar, canlı online eğitimler, uygulamalı ödevlerden oluşan eğitim programımız aynı zamanda öğrendiklerinizi Türkiye’nin ilk web tabanlı kurumsal iş yönetim çözümü olan Workcube üzerinden uygulamanıza imkan sağlıyor. Eğitimleri ve ödev uygulamalarını başarı ile tamamlayan kursiyerler, Dijital Dönüşüm Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazanıyor. Mezunlar Workcube kullanan 4000’i aşkın işletmede istihdam ve kariyer fırsatlarından faydalanıyor.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Başvurular için www.workcube.com