Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Adı NKolay ama Sanal Kartından Para Çekme NZor!

Adı NKolay ama Sanal Kartından Para Çekme NZor!

Nkolay hizmetini duymuşsunuzdur! Kredi’den tutun da, hazine bonosuna veya bir çok yatırım aracına kadar bir dizi hizmeti sunuyorlar. Elbette bir de sanal kart hizmeti var. Kesinlikle kolayca sanal kart oluşturup hemen alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Peki bu NKolay sanal kartından paranızı çekebiliyor musunuz? işte hizmetin gerçekten sıkıntılar yarattığı kısım burası…

Gelin size sıkıntıyı anlatayım,

Trendyol’dan almak istediğim bir ürün için ödeme aşamasına geldiğimde, Ödeme seçeneklerinde Nkolay ile ödenmesi durumunda anında 50TL indirim olacağı belirtiliyordu. Bende bir denemeye karar verdim. Dediğim gibi aslında Nkolay’dan hesap oluşturmak oldukça kolay ve ben daha önce bu hizmete üye olduğum için giriş yapmak için şifremi hatırlamam yeterli oldu.

Nkolay hizmetine giriş yaptım baktım herhangi bir Sanal kartım yok ve anında e-ticaret alışverişimde kullanmak üzere bir sanal kart oluşturdum. Fast hizmeti sayesinde de bu sanal karta alışverişte kullanılmak üzere rahatça para gönderdim.

Fast ile gönderdiğim para 1 dk içerisinde sanal kartıma yansıdı. Buraya kadar her şey süper…

Dedikleri gibi herşey Nkolay diye düşündüm.

Siteden alışverişimi yaptım, anında ödendi ve ilk alışveriş için 50 TL indirimde yapıldı. Bu da güzel, ancak sonra alışverişimden vazgeçtim ücretimde geri iade edildi.. Sanal kartıma yansıması da hızlı oldu…

Buraya kadar da her şey Nkolay!

Ondan sonra ödediğim bu parayı Sanal Kartımdan kendi Banka TL hesabıma çekmeye karar verdim! İşte ondan sonrası eziyet…

Nkolay’ın web sitesine giriş yaptım, ama işlem menülerinde bir türlü sanal karttan belirteceğim herhangi bir hesaba yani IBAN Numarasına para çekme işlemi yapma seçeneğini bulamadım. Aslında bulamadım demek yanlış olur öyle bir seçenek yok…

0 850 724 77 77 nolu Nkolay Müşteri temsilcisini aradım, durumu anlattım. Bu parayı çekmek istediğimi söyledim. Neden Sanal Kartı oluşturmak kadar kolay bir şekilde gönderdiğim parayı çekemiyorum? diye sordum! Henüz böyle bir hizmetimiz yok. Biz talebinizi buradan alıyoruz, bir kaç günde size ödenir? denildi!

Ama gelin görün ki pek öyle olmuyor!

Aradan 3 gün geçti hala bir hareket yok. Müşteri hizmetlerini bir kez daha aradım. Benim paramı neden göndermediniz dedim, hızlandırmak için tekrar talep aldılar, bu sürecin 15 gün sürebileceğini söylediler.

Şimdi bekliyorum, muhakkak göndereceklerdir ondan bir şüphem yok ama;

Sayın NKolay Yetkilileri,

adı NKolay olan bir hizmette sanal kart oluşturmak bir saniyemizi alıyorken, oradan para çekmek neden bu kadar zor? Bunu bana Nkolay’ın anlatması lazım, yoğunluk falan deyip işin içinden çıkmamaları lazım. Zira web sitelerindeki uygulamalarında sanal karttan kendi hesabına para gönderme gibi bir seçenek bile yok….

Yani sevgili dostlar, Adı NKolay ama Sanal Kartından Para Çekme NZor!

Bu durum beni şaşırttı doğrusu. Nkolay’a kesinlikle yakışmıyor…

Güncelleme: sabah 11.00 gibi ücret iadesini gerçekleştirdiler, ücret iadesi gerçekleştirildi mesajından yarım saat sonra hesabıma gönderdiler…  3 günlük bir macera…

Güncelleme: 02.09.2022 saat 17:00

NKolay müşteri hizmetlerinden aradılar, öncelikle geri dönüşleri için teşekkür ediyorum.

Süreçlerin iyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirttiler, yaşanan sıkıntıdan dolayı da nacizane özür dilediler…

Hemen buradan ifade etmek isterim, amacımız süreçlerin iyileştirilmesi adına hem katkıda bulunmak hem de bizim gibi bu sıkıntıyı yaşamış arkadaşlarımızın bir nebze sesi olmak.

Sevgili dostlar, NKolay bu süreçleri muhakkak iyileştirecektir. Bundan eminim…

Saygılarımla