Sosyal Medya

Yazılım

Adobe Photoshop ve Lightroom Fiyatlarını iki katına çıkardı

Adobe zamlı fiyatları test ediyor. Adobe Photoshop ve Lightroom Fiyatlarını iki katına çıkardı. Buna göre 10 dolar olan aylık planlar 20 dolar

Adobe Photoshop ve Lightroom Planlarının Fiyatını 2 Katına Çıkardı!

Adobe Photoshop ve Lightroom Fiyatlarını iki katına çıkardı. Fotoğrafçıları olmazsa olmazı Photoshop’un aylık planları 10 dolardan 20 dolara fırladı.

Adobe Creative Cloud Photography planının fiyatlarını yükseltmeyi test ediyor. PetaPixel belirttiği gibi aylık planların fiyatları 10 dolardan 20 dolara yükseltilmiş durumda.

Daha önce Fotoğrafçılık planı Lightroom CC, Lightroom Classic CC, Photoshop CC ve 20 GB bulut depolama alanı sunan en ucuz Creative Cloud abonelik seçeneğiydi. Bu, yeni Fotoğrafçılık planını bir sonraki fiyat planından sadece 1 $ daha ucuz hale getirir; kullanıcıların bir Creative Cloud uygulamasına ve 100 GB bulut depolama alanına erişmelerini sağlayan 21 $ / aylık bir plan sunuluyor.

Bazı bölgelerdeki bazı müşteriler hala eski fiyatlara erişebiliyor; ancak Adobe yeni fiyatları tüm kullanıcılara yaymadan önce bize göre test ediyor gibi görünüyor.