Sosyal Medya

Android

Android İçin PhotoMath Yayınlandı

Uygulamayı çalıştırın, kamerayı Matematiksel bir ifadeye tutun ve PhotoMath size sonucu göstersin!

Matematik işlemlerini sadece kamera kullanarak çözebilirsiniz!

Android platformu için üretilmiş en yararlı uygulamalardan biri olan PhotoMath sizin için Matematik işlemlerini çözebiliyor. Dünyanın en küçük kamera hesap makinesi olan bu uygulamayı kullanarak Matematik işlemlerinin sonuçlarını saniyeler içinde öğrenebiliyorsunuz. Uygulamayı çalıştırın, kamerayı Matematiksel bir ifadeye tutun ve PhotoMath size sonucu göstersin!

Matematiksel işlemin nasıl çözüldüğünü Adımlar düğmesine tıklayarak görebiliyorsunuz. PhotoMath uygulaması ile adeta Matematik öğretmeninizi cebinizde taşıyorsunuz! Şu anda kesirler, temel aritmetik, ondalık sayılar, lineer denklemler ve logaritmalar gibi çeşitli fonksiyonlar çözülebiliyor. Ayrıca el yazısı ile yazılmış değil, ders kitaplarında basılı olan işlemlerin çözülebildiğini de unutmayın. Son olarak uygulamanın Türkçe desteği olduğunu da belirtelim.

  • PhotoMath dünyanın en küçük kamera hesap makinesidir! Kameranızı Matematiksel bir ifadeye tutun, PhotoMath yanıtı hemen göstersin.
  • Bir probleme takıldığınızda yardım almak için PhotoMath’ı kullanın. Adımlar düğmesine tıklayın ve adım adım çözümü görün. Desteklenen Matematik problemlerinin tam listesini görmek için aşağıdaki bilgileri inceleyin.
  • Öğrenciler Matematik öğrenmek için, ebeveynler ise çocuklarının ev ödevlerini hızlı bir şekilde kontrol etmek PhotoMath’ı kullanabilir. PhotoMath ile bir Matematik öğretmenini cebinizde taşıyabilirsiniz! 🙂
  • PhotoMath şu anda temel aritmetik, kesirler, ondalık sayılar, lineer denklemler ve logaritmalar gibi çeşitli fonksiyonları desteklemektedir. Matematiği öğrenmesi kolay bir hale getirme hedefimiz doğrultusunda, yeni Matematik destekleri de yeni sürümlere devamlı olarak eklenmektedir.
  • El yazısı metinler desteklenmemekte, sadece Matematik ders kitaplarındaki basılı problemler desteklenmektedir.

Android

iPhone