Sosyal Medya

Kripto Para

ApeCoin (APE) ve Bancor (BNT) BtcTurk | PRO’ya eklendi  

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,5 milyondan fazla kullanıcısı bulunan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da ApeCoin (APE) ve Bancor’u (BNT) listeledi. Böylece BtcTurk | PRO, 51 kriptopara birimine ve 126 işlem çiftine ulaşıyor.

ApeCoin (APE) ve Bancor (BNT) BtcTurk | PRO’ya eklendi

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,5 milyondan fazla kullanıcısı bulunan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da ApeCoin (APE) ve Bancor’u (BNT) listeledi. Böylece BtcTurk | PRO, 51 kriptopara birimine ve 126 işlem çiftine ulaşıyor.

Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, dünya genelinde 4,5 milyondan fazla kullanıcıya 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor.

Kişiye özel tüm bilgi ve belgeleri şifreli olarak çoklu güvenlik katmanlı sunucularda muhafaza eden BtcTurk, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da ApeCoin (APE) ve Bancor’u (BNT) listeliyor.

Yeni eklenen kriptoparalar ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. ApeCoin (APE) için minimum yatırma limiti 1 APE, minimum çekme limiti 3 APE; Bancor (BNT) için ise minimum yatırma limiti BNT, minimum çekme limiti 20 BNT olarak uygulanıyor.

ApeCoin (APE) hakkında:

ApeCoin (APE), APE ekosisteminin topluluk yapısını güçlendiren fayda jetonudur. Ethereum blokzinciri üzerinde yaratılan APE, ERC-20 tabanlı bir jetondur ve Proof of Work protokolü ile çalışır. ApeCoin’in madenciliği yapılmamaktadır. APE’nin toplam arzı 1 milyar olarak belirlenmiştir. APE, Bored Yacht Club’ün yönetişim amaçlarına hizmet etmektedir. ApeCoin sahipleri, DAO’da söz sahibi olmaktadır. ApeCoin sahipleri, sistem içerisinde yer alan ve erişilemeyen ürün, oyun, etkinlik gibi özel haklara sahip olur.

Bancor (BNT) hakkında:

Bancor, piyasalara likidite sağlamak için tasarlanmış, kullanıcıların farklı kriptopara birimlerini doğrudan ve anında dönüştürmelerine olanak tanıyan merkeziyetsiz finans uygulamasıdır. BNT ise Bancor blokzinciri protokolünün yerel kriptopara birimidir. Bancor, Ethereum blokzinciri üzerinde oluşturulmuş ve blokzincirleri arasında otomatik ve merkeziyetsiz takas sağlayan bir zincir üstü likidite protokolüdür. Ethereum programlanabilir bir ağdır ve üzerinde DApp yani merkeziyetsiz uygulamalar oluşturulabilir. Bancor, 2017’de Eyal Hertzog, Galia Benartzi ve Guy Benartzi tarafından İsrail’de geliştirilmiştir. Geliştiricileri Bancor adını, 1944’te Bretton Woods konferansında Bancor ifadesi ile uluslar üzeri bir rezerv para önerisi yapan John Maynard Keynes’e gönderme yapmak için seçtiklerini belirtmişlerdir.

BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 51 oldu

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk | PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB), Loopring (LRC), Fantom (FTM), Universal Market Access (UMA), Storj (STORJ), Polymath (POLY), Fetch.ai (FET), NuCypher (NU), The Sandbox’ı (SAND), Amp (AMP), Audius (AUDIO), Spell Token (SPELL), Terra (LUNA), ApeCoin (APE) ve Bancor (BNT). Böylece BtcTurk | PRO 126 işlem çiftine ulaştı.