Sosyal Medya

Yazılım

Apple, Bu Programlarının Deneme Süresini 90 Gün’e Çıkardı

Final Cut Pro X ve Logic Pro X Deneme Süresi 90 Güne Çıkıyor. Apple koronavirüs nedeniyle evde kalmış yaratıcılara daha fazla zaman veriyor.

Apple, evde sıkışmış insanlara profesyonel yaratıcı uygulamalarından ikisini ücretsiz olarak deneme şansı veriyor.

Final Cut Pro X ve Logic Pro X uygulamalarını test etmek için insanlara daha fazla zaman veriyor. Final Cut Pro X ve Logic Pro X Deneme Süresi 90 güne çıkıyor.

Apple, koronavirüs nedeniyle evde sıkışmış insanlara profesyonel yaratıcı uygulamalarından ikisini ücretsiz olarak eneme şansı veriyor. Başlangıç olarak Final Cut Pro X’in 30 günlük deneme süresini 90 güne çıkarıyor.

Kullanıcılar bir kez bittikten sonra lisans için 300 dolar ödemek zorunda kalacaklar, ancak fiyatına değip değmeyeceğine karar vermeden önce video düzenleme uygulamasında ustalaşmak için en az üç ayları olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler programı Apple’ın web sitesinden indirebilirler.

9to5Mac’a göre, şirket ayrıca ilk kez Logic Pro X’in ücretsiz deneme sürümünü sunacak. Profesyonel ses düzenleme yazılımının maliyeti 200 $, ancak Apple ayrıca kullanıcılara ücretsiz olarak test etmeleri için bol zaman (90 gün) veriyor. Ücretsiz sürümün ne zaman sunulacağı belli değil, ancak önümüzdeki günlerde çıkması gerekiyor.