Sosyal Medya

MacOS

Apple, mini LED ekranlı 14.1 inç MacBook Pro’yu tanıtabilir

Apple, mini LED ekranlı 14.1 inç MacBook Pro'yu tanıtabilir. Mini LED teknolojisinin nimetlerini yeni Macbook Pro'da görebiliriz.

Apple, mini LED ekranlı 14.1 inç MacBook Pro’yu tanıtabilir

Yeni ekran teknolojisine sahip bir iMac Pro ve iPad’leri yakında görebiliriz. mini LED ekranlı 14.1 inç MacBook Pro neden olmasın!

Apple, çok gelişmiş 16 inç MacBook Pro‘yu tanıttığında akıllara gelen ilk soru? 13 inçlik model ne zaman benzer bir güncelleme alacak?

Aslında bunun için çok fazla beklememiz gerekmeyebilir. Doğru tahminleri ile bilinen Ming-Chi Kuo bir yatırımcı notlarından elde ettiği bilgilere göre; Apple’ın bu yıl 13 inç Macbook Pro’yu daha yüksek kontrast oranları, daha geniş renk aralıkları ve diğer görüntü kalitesi artışlarını vaat eden Mini LED ekran teknolojisini kullanarak 14.1 inçlik bir model haline getireceğini belirtiyor.

Kuo diğer detaylar konusunda fazla bir şey söylemiyor ancak bu yeni modelin yükseltilmiş klavyesi ve diğer özelliklerinin önemli bir bölümünü var olan kardeşinden alması beklenebilir.

Mini LED yükseltmesini başka hangi Apple cihazları alacak?

Analist mini LED yükseltmesinin diğer Apple ürünlerinde de kullanılacağını ve özellikle; yeni ekran teknolojisi ile yenilenmiş 16 inç MacBook Pro’nun yanı sıra temel iPad, iPad mini ve 12.9 inç iPad Pro’nun güncellenmiş sürümlerini (ne, 11 inç model yok?)  beklediğini vurguluyor.

Ancak ne zaman geleceği henüz net değil. Yine de Kuo’nun tahminleri güven verici olarak biliniyor.

9to5mac