Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple Watch, Haziran Ayında Tüm Ülkelerde

Apple Watch’ın haziran ayı sonlarında birden fazla ülkede satışa çıkacağı müjdesini verdi.

Teknoloji’nin dev firmaları arasında yer alan Apple, kullanıcılarına merakla beklenen, henüz daha çıkış yapmadan ön siparişlerini fazlasıyla alan giyilebilir akıllı saat modeli Apple Watch’ın haziran ayı sonlarında birden fazla ülkede satışa çıkacağı müjdesini verdi.

Henüz daha satışa çıkartılamadan ön siparişleri öne alan Apple, 24 saat içerisinde yaklaşık olarak 1 milyona kadar satış yakaladı. Apple Watch’ın piyasaya sürülmesinin ardından yer alan stoklar neredeyse tükenme sınırına gelmesi ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Kullanıcıların fazlasıyla ilgi gösterdiği giyilebilir akıllı saat modeli Apple Watch, hakkında şirketin ceo’su Tim cook’tan açıklama geldi.

Apple Watch, akıllı saat kullanıcılarını yakından ilgilendirecek olan açıklamada türk kullanıcıları da yakından ilgilendirecek bilgiler yer alıyor. Akıllı saat modeli Apple’in kullanıcılarının göstermiş olduğu talebi karşılamak için üretim hacmini artıracağını bunun yanı sıra Apple Watch, giyilebilir akıllı saat modelinin Haziran ayından birden fazla ülkede satışa çıkartılacağının müjdesini verdi.

Türk kullanıcıların merakla beklediği akıllı saat modelinin adı açıklanmayan diğer ülkelerle beraber Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Apple’in geçtiğimiz aylarda almış olduğu kararlar sebebiyle Türkiye, Apple Ülkeler ligi baz alındığında, üst seviyede yer almış ve bunun sayesinde iPhone 6 ve 6 Plu s piyasaya sürüldüğü zamanlarda 2.ci grup’ta yer almıştı.

Yeni çıkartmış olduğu giyilebilir akıllı saat modeli ile diğer firmaları geride bırakarak yıllık satış değerlerinde başarı yakalamıştı. Apple Watch, şuan sadece Avusturalya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Birleşik Krallıklarda ve ABD2de satışa sunuluyor.

Apple’in akıllı saat modeli Apple Watch, ABD’de 350 dolardan başlayan etiket fiyatları ile alıcı bulurken, Türkiye içerisinde gerçekleşecek olan satış halinde fiyatı henüz belli değil.