Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

Apple Watch ile Kapılarınızı Açmaya Ne Dersiniz!

watchOS için uyarlanan yeni uygulamayla beraber Apple Watch ile kapı kilitlerini açmak artık mümkün!

watchOS için uyarlanan yeni uygulamayla beraber Apple Watch ile kapı kilitlerini açmak artık mümkün!

Uygulama geliştiricilerinin iOS uygulamarını watchOS için uyumlu hale getirmeleriyle beraber Apple Watch’ın kullanım alanları da genişliyor. Bu gelişmeye katkıda bulunanlardan birisi de Amerika’nın akıllı kilit sistemi üreticisi August Home şirketi oldu. August Home, App Store’da yayınladığı August Smart Lock uygulamasıya beraber iOS cihazlar üzerinden geliştirdiği akıllı kilit sisteminin yönetilmesine imkan sağlıyordu.

Artık Apple Watch üzerinden de akıllı kilitler kontrol edilebilecek

Gelişen teknolojiden geri kalmamak ve kullanıcılarına daha iyi bir ürün deneyimi sunmak isteyen August Home şirketi, akıllı kilidinin yönetimi ve takibi için August Smart Lock uygulamasını watchOS ile uyumlu hale getirdi. Bu sayede kullanıcılar daha önce iOS cihazlarıyla kontrolünü sağladıkları akıllı kilit sistemlerini Apple Watch’ları üzerinden de kontrol edebilecekler.

new

Anahtar taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıran August Smart Lock, 4 adet AA pille çalışıyor ve Bluetooth veya internet üzerinden cihazlarınız ile bağlantı kurabiliyor. August Smart Lock, kapıyı açan kullanıcıların listesini tutabilmesi, eve yapılan giriş-çıkışlar için bildirimler gönderebilmesi ve siz uzaktayken eve girmesini istediğiniz insanlar için de geçici dijital anahtarlar üretmesi gibi özellikleriyle de dikkat çekiyor. Amerika’da 250 dolara satılan August Smart Lock, ülkemizde de bazı firmalar tarafından satışa sunulmuş durumda.