Sosyal Medya

iPhone

Apple’dan iPhone 7 Müjdesi

Apple’ın Yeni Modeli iPhone 7

Apple’ın Yeni Modeli iPhone 7

Dev teknoloji firmalarının kıyasıya mücadelesi son hız devam ediyor. Dev teknoloji firmaları arasında yer alan Apple, son dönemlerdeki hızlı çıkışlarına geniş ekranlı iPhone modelleri ile yakaladığı üstün başarılı satış grafiğine son hız devam ediyor.
Dünya devi Apple yeni model hazırlıklarında, iPhone üzerinde yenilikleri üzerine çalışıyor. Kullanıcılarının yoğun olarak ilgi gösterdiği iPhone 7 modeli, serinin yeni üyesi olarak kullanıcıların karşına çıkacağı günü bekliyor.

Yeni çıkacak olan akıllı telefon modelinin ise ne zaman piyasada olacağı kullanıcıları tarafından merak konusu olmaya başladı bile. Dev teknoloji firmaları arasında yer alan Apple, yeni modeli iPhone 7 modelinin nasıl olacağı hakkında sorular karşısında şirketin yakın takipçisi olan başarılı tasarımcı Yasser Farahi’den başarılı bir cevap geldi.

Apple’ın yenilikler içerisinde olduğunu kaydeden Yasser Farahi, 2015 yılı içerisinde Apple’ın akıllı telefon modelleri üzerinde yeni güncellemelere gidileceğini, yaşanılan bu yeni değişimlerin yanı sıra Apple, hayranı olan kullanıcıların Apple tarafından çıkartılacak olan modeller karşısında fazlasıyla şok olacağını ifade ederek kullanıcılar üzerinde fazlasıyla merak uyandırdı.

Yapılan araştırmalar kapsamında gerçekleşecek olan raporların durumlarını inceleyerek gerçekleşecek olan yenilikler konusunda karar verilebileceğini vurguladı. Apple, 2015’in ilk yarısında gerçekleşecek olan yeni nesil akıllı telefon modelleri iPhone S6’ın ilk aylarda kalan ikinci yarısında da Apple’ın yeni modeli olacak olan iPhone 7 akıllı telefon modelinin Apple, tarafından satışa sunulacağını iddia etti.