Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Apple, Yeni iPhone, iPad Pro ve Macbook Duyurabilir Çünkü?

Apple, Ekim’de ayrı bir etkinlik yapmayacak..Mark Gurman'ın son açıklamasına göre, Apple Ekim ayında ayrı bir etkinlik düzenlemeyi planlamıyor. Gurman bu etkinlikte Apple'ın heybesinde ne gibi yeni cihazlar varsa hepsini tanıtmasını bekliyor. Gurman'a göre şirketin yeni nesil iPad Air’ı ve M3 işlemcili Mac’leri etkinlik yerine basın duyurusu yaparak tanıtacak.

Apple, Yeni iPhone, iPad Pro ve Macbook Duyurabilir Çünkü?

Apple, Ekim’de ayrı bir etkinlik yapmayacak..

Mark Gurman’ın son açıklamasına göre, Apple Ekim ayında ayrı bir etkinlik düzenlemeyi planlamıyor. Gurman bu etkinlikte Apple’ın heybesinde ne gibi yeni cihazlar varsa hepsini tanıtmasını bekliyor. Gurman’a göre şirketin yeni nesil iPad Air’ı ve M3 işlemcili Mac’leri etkinlik yerine basın duyurusu yaparak tanıtacak.

Gurman bugüne kadar tutarlı tahminleriyle biliniyor.

Gurman, “Apple, iPAd Air 6’yı geliştiriyor. Yakın zamanda bu tableti görmemiz olası” dedi. Bu sene başında M2 Pro ve M2 Max işlemcili MacBook Pro’lar da kısa video ve basın duyurusu ile açıklanmıştı. Apple yine aynı yolu izleyebilir.

Hemen belirteyim bu henüz bir iddia olarak karşımızda duruyor. Zira iPad Air 6 ve iPad mini 7’nin 2024’te tanıtılabileceğine dair iddilarda var.

Mark Gurman yeni J717, J718, J720 ve J721 model isimlerine sahip yeni iPad Pro’ların dikkat çekici özelliklerinden birinin OLED ekranı olacağını da ifade ediyor. OLED ekranın tabletlerin kullanım süreleri üzerinde olumlu etkileri var. Güçlü işlemciyle çok daha uzun kullanım süreleri mümkün. Yeni iPad Pro demişken; Yeni iPad Pro’lara, iPad Air 6 ve iPad mini 7’ye M3 işlemcisi güç verecek. Air 6 ve mini 7’de işlemci dışında kamera yükseltmesi, daha iyi ses sistemi olması bekleniyor.