Sosyal Medya

iPhone

Apple’ın donanım etkinliğini 8 Mart’ta gerçekleştirmesi bekleniyor!

Bloomberg'e göre Apple, bir sonraki donanım etkinliğine 8 Mart'ta veya buna yakın bir tarihte ev sahipliği yapacak. Etkinlikte şirketin üçüncü nesil iPhone SE modeli, 2020 iPad Air'in yenilenmesi ve Apple Silikon çipine sahip yeni bir Mac bilgisayarı duyuracağı belirtiliyor.

Apple’ın bir sonraki donanım etkinliğini Mart ayı başlarında düzenleyeceği bildiriliyor

iOS 15.4 Mart ayında kullanıma sunulabilir…

Bloomberg‘e göre Apple, bir sonraki donanım etkinliğine 8 Mart’ta veya buna yakın bir tarihte ev sahipliği yapacak. Etkinlikte şirketin üçüncü nesil iPhone SE modeli, 2020 iPad Air’in yenilenmesi ve Apple Silikon çipine sahip yeni bir Mac bilgisayarı duyuracağı belirtiliyor.

Bloomberg’den Mark Gurman daha önce Apple’ın SE’nin duyurulacağını ancak potansiyel üretim gecikmelerinin şirketi planlarını değiştirmeye zorlayabileceği konusunda uyarmıştı.

Apple SE’nin 5G modem desteğinin de olacağı beklentiler arasında tabi… Daha hızlı bir kamera ve daha hızlı bir işlemci ile birlikte, bütçe dostu iPhone modeli olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Ancak iPhone 8 tasarımının bu modelde de korunması bekleniyor. Yani bütçe dostu iPhone modelinde radikal bir kasa değişimi beklenmiyor.

Yeni iPad Air’e gelince onda da daha iyi işlemci güncellemesi ve 5G desteği konuşuluyor. Bloomberg, Apple’ın aynı etkinlikte duyurabileceği yeni Mac hakkında fazla bir şey söylemiyor, ancak en son raporlar şirketin 27 inçlik yeni bir iMac Pro modelinin tanıtımına işaret ediyor.

Her ne kadar bir çok kişi yeni bir iPhone SE modeli için heyecanla bir beklenti içinde olmasa da mevcut iPhone kullanıcıları için önemli güncellemelerin olduğu iOS  15.4’ün de bu etkinlikle birlikte kullanıma sunulması bekleniyor. FACE ID ile maskeliyken ekran açılması bu yazılım güncellemesi ile nasıl çalışacak merak ediyoruz doğrusu..