Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

Apple’ın ilk Kore TV dizisi beyin hackleme hakkında, işte fragman!

Apple'ın ilk Kore TV dizisi Dr. Brain, bir 'Parasite - Parazit' yıldızına sahip ve gelecek hafta dünya çapında Apple TV+'da görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Apple’ın ilk Kore TV dizisi beyin hackleme hakkında

Apple’ın ilk Kore TV dizisi Dr. Brain, bir ‘Parasite – Parazit’ yıldızına sahip ve gelecek hafta dünya çapında Apple TV+’da görücüye çıkmaya hazırlanıyor.

Apple TV+ aslında 4 Kasım’da Güney Kore‘de piyasaya çıktığında yeni bir alana girmiş olacak. Mükemmel bir zamanlama ile ABD ile aynı gün veya bir sonra yayın hizmetinin başlamasıyla birlikte dünya genelinde dikkat çekici bir yapımla merhaba demiş olabilir.

DR. Brain’in resmi fragmanı

Altı bölümlük dizinin ortak yazımı, yönetmenliği ve yürütücü yapımcılığı, belki de en iyi The Good, The Bad ve The Weird ve I Saw the Devil ile tanınan, saygın film yapımcısı Kim Jee-woon tarafından yapıldı. Dr. Brain’in yeni bölümleri ise, 10 Aralık’taki finale kadar her hafta Apple TV+’da olacak.

Apple özellikle bilim kurgu yapımlarına ağırlık vermiş durumda. Isaac Asimov’un aynı adlı kitaplarına dayanan Foundation, Eylül ayında çıkış yaparken, uzaylı istilası dizisi Invasion geçen Cuma günü prömiyerini yaptı.

Elbette bir çok kişinin merakla beklediği Tom Hanks’in köpeği ve robotuyla kıyamet sonrası Amerika’da bir yolculuğa çıkan bir adamı canlandırdığı Finch adlı bir film, 5 Kasım’da Apple TV+‘da vizyona girecek.