Sosyal Medya

Donanım

Apple’ın üçüncü nesil AirPods’ları bunlar olabilir

Apple'ın bazı AirPods Pro özelliklerini yeni bir AirPods ile satışa sunması bekleniyor. İşte bu son görüntüler Apple'ın üçüncü nesil AirPods'ları bunlar olabilir...

Bu görsel Apple’ın üçüncü nesil AirPod’larına ait olabilir

Apple’ın en çok kullanılan kablosuz kulaklığı AirPods 2’nin bir sonraki bütçe dostu kulaklığı, AirPods Pro’nun bir çok özelliğini ödünç alabilir.

Apple’ın standart AirPods’larını yeniden tasarladığına dair haberler gittikçe su yüzüne çıkmaya başlıyor.  MacRumors, 52Audio’nun üçüncü nesil standart AirPod’lar gibi görünen bir fotoğrafı paylaştığını bildirdi. Görsele dikkatle bakıldığında, Pro tasarımına benzeri bir görüntü olduğu görülüyor. Şark kutusunun ikinci nesil olandan daha geniş olduğu görülüyor, bu da kulaklıkların yapısının ikinci nesil’in ince uzun yapısından biraz daha geniş yapıya evrildiğini gösteriyor.

Daha önceki Bloomberg paylaşımlarından bildiğimiz üzere, üçüncü nesil AirPods’ların Pro gibi aktif önleyici özelliğinin olmayacağı ancak çok daha uzun kullanım ömürleri sunacak şekilde tasarlandığını konuşuluyor. Yine de bu son haberde gürültü önleyicinin Pro tasarımına benzer olması nedeniyle kolayca eklenebilme ihtimalinin yüksek olduğu söylüyor. Uzamsal ses yetenekleri hali hazırda sadece Pro ve AirPods Max‘ta var…

Söylentilerin doğru olup olmadığını muhtemelen Mart ayında görebiliriz. Söylentinin ötesinde AirPods 2 için yapılacak AirPods 3 güncellemesi oldukça önemli… Apple’ın en çok sattığı kulaklığın Pro’daki bazı özellikleri alması, bütçesi uygun olmayanlar için daha makul bir ücrete harika bir kulaklık deneyimlemelerinin de önün açabilir.