Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Aradığın Her Şey Bir Arada, ÇiçekSepeti Var Var’da!

Aradığın Her Şey Bir Arada, ÇiçekSepeti Var Var’da. Elektronik, moda, ev&yaşam, kişisel bakım, parfüm, süpermarket&petshop gibi ürünlerde...

Aradığın Her Şey Bir Arada, ÇiçekSepeti Var Var’da!

ÇiçekSepeti Var Var 9-12 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceği VarVar İndirimleri ile yüzde 80’lere varan indirimlerle milyonlarca ürünü kullanıcılarına sunacak.

Türkiye’nin lider online alışveriş sitelerinden ÇiçekSepeti Var Var’da; bu yıl Kasım ayı alışveriş şöleni süper indirimler ve birçok üründe geçerli ücretsiz kargo avantajıyla 9-12 Kasım tarihleri arasında yaşanacak.

Elektronik, moda, ev&yaşam, kişisel bakım, parfüm, süpermarket&petshop gibi birçok farklı kategoride milyonlarca ürün yüzde 80’lere varan indirimlerle kendisi için alışveriş yapmak isteyen ÇiçekSepeti Var Var kullanıcılarını bekliyor. Onlarla farklı kategorilerdeki milyonlarca indirimli ürün https://www.ciceksepeti.com/ adresinde ve ÇiçekSepeti mobil uygulamasından satışa sunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇiçekSepeti CCO’su Ceyhun Turan; 250’den fazla çalışan ve 5000’den fazla bayii ile bu büyük kampanya için hazır olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘’ÇiçekSepeti olarak son dönemde çiçek ve hediye kategorilerinin yanında ev&yaşam, kişisel bakım, elektronik, süpermarket, petshop gibi birçok kategorilerimizde satışlarımızı %200 den fazla oranda arttırdık. Karşılaştığımız bu yoğun ilgi karşısında çok mutluyuz. Gerçekleştirdiğimiz kampanyalarla kullanıcılarımızın zevklerine ve bütçelerine en uygun ürünleri onlarla buluşturmaya da devam edeceğiz. ‘’