Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Arena Galaxy Demo Merkezi, firmalara sınırsız senaryo testi imkanı sunuyor!

Arena Galaxy’de, depolama, sunucu, notebook, desktop, workstation, network, güvenlik ve IoT dahil tüm grupları içeren ve Arena’nın distribütörlüğünü üstlendiği birçok markanın ürünü yer alıyor.

Arena, Arena Galaxy Demo Merkezi ile Geleceğin Teknolojilerine Yön Vermeye Devam Ediyor

Türkiye’nin lider teknoloji dağıtıcısı Arena, geliştirdiği çözüm ve öneriler ile iş birliği içerisinde olduğu tüm alanlarda etkin olmaya devam ediyor. Arena, müşterilerine özel Arena Galaxy ismini verdiği demo merkezinde bünyesindeki sınırsız senaryo testleri ile önerilen sistemlerin firmalara neler kazandıracağını önceden görme imkanı sunuyor.

Arena Galaxy’de, depolama, sunucu, notebook, desktop, workstation, network, güvenlik ve IoT dahil tüm grupları içeren ve Arena’nın distribütörlüğünü üstlendiği birçok markanın ürünü yer alıyor. Arena Galaxy ile bayiler sunulan çözümün doğruluğunu, önerilen sistemin mevcut ihtiyaçlarla ne kadar örtüştüğünü, gelecekteki ihtiyaçlarının ne olacağını deneyimliyor.

Gör, Deneyimle, Karar Ver

Arena, son teknolojiyi gözeterek geliştirdiği yenilikçi iş fikirlerine bir yenisini ekleyerek Arena Galaxy’i dijital platformda da iş ortaklarına sunuyor. Bu sayede iş ortakları müşterilerine sunacakları ürün ve hizmetlerin avantajlarını önceden görme fırsatı yakalıyor. Günümüzde çeşitli alternatif senaryo ve markaların aynı alanda benzer vaatleri söz konusu olduğu için, bunların arasından bir mukayese yapabilmek ve ürünü satın almadan nasıl çalıştığını gösterebilmek büyük bir ihtiyaç. Arena iş ortakları, Arena Galaxy ile sunulan çözümün doğruluğunu, önerilen sistemin ihtiyaçlarla ne kadar örtüştüğünü ve gelecekteki ihtiyaçların ne olduğunu deneyimleyebiliyor.

“Tek Tıkla Verilecek Hizmeti Önden Deneyimle”

Bu ihtiyaçtan yola çıkılarak geliştirilen Arena Galaxy’e iş ortakları özel online sayfadan ulaşabiliyor. https://www.pencere.com/doc/galaxy/index.html sayfasındaki formu dolduran iş ortağı doğrudan bilgi almak istediği ürün & hizmetle ilgili demo talebini bir tıkla Arena’ya gönderebiliyor ve sunacağı hizmetleri satış öncesi deneyimleyebiliyor.

Rakipleri arasında geliştirdiği sistemler, getirdiği yeni uygulamalar ile öncü olana Arena’nın Arena Galaxy demo merkezi ile kullanıcıların ürünleri deneyimlemeleri dışında merak ettikleri ve öğrenmek istedikleri tüm sorularına da yanıt bulmalarına olanak sağlanıyor.

https://www.pencere.com/doc/galaxy/index.html