Sosyal Medya

Donanım

ASUS, EHA Okuyucu Ödülleri 2023’e damga vurdu

Avrupa’da teknoloji haberlerini takip eden okuyucular en iyi anakart, ekran kartı, oyuncu monitörü, router ve oyuncu dizüstü bilgisayar kategorileri için ASUS’u tercih etti.

ASUS, EHA Okuyucu Ödülleri 2023’e damga vurdu

Avrupa’da teknoloji haberlerini takip eden okuyucular en iyi anakart, ekran kartı, oyuncu monitörü, router ve oyuncu dizüstü bilgisayar kategorileri için ASUS’u tercih etti.

 

ASUS, 2023 EHA (European Hardware Association) Okuyucu Ödüllerinde anakart, ekran kartı, oyuncu monitörü, router ve oyuncu dizüstü bilgisayarı kategorilerinde olmak üzere toplam beş ödül kazandığını duyurdu. ASUS, etkinlikte en çok ödül kazanan marka oldu. EHA yönetimindeki dokuz saygıdeğer teknoloji yayını 100’den fazla gazeteciyi temsil ediyor. 20 milyondan fazla okuyucu kitlesine hitap eden bu yayınların düzenlediği ankette Avrupalı kullanıcıların en çok tercih ettikleri bilgisayar donanımları belirlendi.

2023 EHA Okuyucu Ödülleri teknoloji sektöründe Avrupa bölgesinin zirve noktası olarak kabul ediliyor. ASUS, 2023’te rakiplerinin önüne geçmekle kalmayıp EHA üyelerinden en çok ödülü alan şirket de oldu. Bu başarılar ASUS’un tüm Avrupa’ya olağanüstü bilgisayar bileşenleri, çevre birimleri, monitörler, dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu bilgisayarları sunma kararlılığını pekiştiriyor.

ASUS olağanüstü ürünler geliştirme kararlılığını takdir eden kullanıcılarına ve gazetecilere minnettarlığını dile getiriyor. Kendini yeniliğe ve mükemmelliğe adayan ASUS, gelecekte daha da iyi ürünler sunmak için çalışıyor. ASUS Avrupa teknoloji basını ve okuyucular üzerinde oluşturduğu itibardan büyük gurur duyuyor. EHA ve okuyucuların gösterdiği güven ve verilen destek ASUS’a teknolojinin sınırlarını zorlamada güç veriyor.

En iyi anakartlar

ROG ve ASUS yirmi yıldan fazla süredir en çok satan anakartları geliştiriyor. Dünyada pazar lideri olan şirket, kullanım kolaylığı, sağlamlığı ve güvenilirliğiyle en çok ödül kazanan marka olma ünvanını da taşıyor. İster iş ister oyun veya içerik üretimi gibi çeşitli senaryolar için bir sistem olsun, farklı model seçenekleri ve yenilikçi özellikler sayesinde kullanıcılar ihtiyaçlarına en uygun anakartı kolayca bulabiliyor.

 

En iyi ekran kartları

Birbirinden farklı on seriden oluşan ASUS ekran kartları yeni standartlar belirleyen yeniliklerle her zaman çıtayı yükseltiyor. Orta seviyeden yüksek performanslı modellere kadar her segmentte ASUS dünyanın en çok satan ekran kartı markası olmaya devam ediyor. Sektör lideri su soğutma ve hava soğutma ile göz alıcı estetik tasarım bir araya getirilerek oyunlar ve içerik üretimi için en iyi ekran kartı seçenekleri ortaya çıkarılıyor.

 

En iyi oyuncu monitörleri

ASUS ve ROG bu alanda dünyada birçok ilke imza attı ve hem oyunculara hem de teknoloji tutkunlarına yönelik yenilikçi oyun ekipmanlarıyla sektörde yeni standartlar belirlemeye devam ediyor. ASUS’un altında imzası bulunan ilkler, 2012’de çıkardığı dünyanın ilk 144 Hz monitöründen en son çıkardığı 540 Hz ve çeşitli OLED oyuncu modellerine kadar uzanıyor.

 

En iyi router’lar

On iki PC Magazine Okuyucuların Tercihi ödülü ve yedi Kurumsal Tercih Ödülü ile ASUS on yıldır ağ sektörüne liderlik ediyor. WiFi router’lardan ağ WiFi sistemlerine kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle ASUS evlerde, küçük işletmelerde ve oyun ortamlarında zahmetsiz WiFi deneyimi sunmak için çalışıyor. ROG Rapture serisi oyunlar ve ağ bağlantısı için nelerin mümkün olduğunu keşfetmeye odaklanan bir seri. Bu WiFi canavarları bu bağlantılı dünyada oyun performansını çok üst seviyelere taşıyor.

 

En iyi oyuncu dizüstü bilgisayarları

Oyunculara yönelik inovasyonun zirve noktası olan ROG oyuncu dizüstü bilgisayarları; üst düzey ekran kartları ve işlemcilerle rakipsiz performans sunuyor. E-spordan yayıncılığa ve içerik üretimine kadar her alanda standartları ROG belirliyor. Yüksek yenileme hızına sahip ekranlara ve rekabetçi ekran kartlarına sahip TUF Gaming modelleri yüksek oyun performansını daha geniş bir kitleye yayıyor. Mükemmellikten, dayanıklılıktan ve performanstan ödün vermeyenler ROG ve TUF oyuncu masaüstü bilgisayarlarını tercih ediyor.

 

EHA Okuyucu Ödülleri 2023

En iyi anakartlar https://asus.click/EHA23_MB
En iyi ekran kartları https://asus.click/EHA23_VGA
En iyi oyuncu monitörleri https://rog.gg/EHA23_LCD
En iyi router’lar https://asus.click/EHA23_NW
En iyi oyuncu dizüstü bilgisayarları https://rog.gg/EHA23_NB