Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ASUS, Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketleri 2023 listesinde

ASUS, Fortune tarafından hazırlanan 2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri listesinde yer aldığını duyurdu. ASUS bu prestijli listeye sekizinci kez giriyor. ASUS özellikle inovasyon, sosyal sorumluluk ve ürün servis kalitesi gibi alanlarda gösterdiği başarıyla öne çıkıyor.

ASUS, Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketleri 2023 listesinde yer aldı

ASUS’un sekizinci kez layık görüldüğü bu onur, şirketin Tasarım Düşüncesi felsefesinin, yeniliklerinin, kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin ve ürün servis kalitesinin başarısını bir kere daha kanıtlıyor.

 

  • Kesintisiz başarı: ASUS sekizinci kez Fortune Dünyanın En Beğenilen Şirketleri listesinde yer aldı.
  • ASUS Tasarım Düşüncesi felsefesi: Kullanıcı odaklı tasarım süreci sonucunda çok sayıda rakipsiz ve uluslararası beğeni kazanan ödül geliştirildi.
  • Tüm dünyada sıkı rekabet: Fortune’un anketine 1500 şirket katılıyor. ASUS, bilgisayar sektöründe üst sıralarda yer alıyor.

 

ASUS, Fortune tarafından hazırlanan 2023 Dünyanın En Beğenilen Şirketleri listesinde yer aldığını duyurdu. ASUS bu prestijli listeye sekizinci kez giriyor. ASUS özellikle inovasyon, sosyal sorumluluk ve ürün servis kalitesi gibi alanlarda gösterdiği başarıyla öne çıkıyor.

Bu başarının ardında yatan en önemli etkenlerden biri ise ASUS Tasarım Düşüncesi felsefesi. Bu kullanıcı odaklı tasarım süreciyle bugüne kadar çok sayıda benzersiz ve uluslararası alanda beğeni kazanan ürün geliştirildi.

Dünyanın en beğenilen şirketleri listesi ABD merkezli bir iş dünyası dergisi olan Fortune ve global kurumsal danışmanlık şirketi Korn Ferry tarafından hazırlanıyor.

 

Kesintisiz başarı

Bu harika haber, ASUS’un ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenen CES® 2023’te kazandığı yedi adet CES İnovasyon Ödülünün üzerine geldi. ASUS, Fortune’un listesine sekizinci kez giriyor. ASUS özellikle inovasyon, sosyal sorumluluk ve ürün servis kalitesi gibi alanlarda gösterdiği başarıyla öne çıkıyor.

“ASUS, Fortune tarafından Dünyanın En Beğenilen Şirketleri arasında sekizinci kez gösterilmekten gurur duyuyor.” diyen ASUS Başkanı Jonney Shih, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu takdir şirketimizin yeni dijital çağda en yenilikçi ve lider teknoloji kuruluşu olma vizyonumuzu gerçekleştirmek için doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.”

 

ASUS Tasarım Düşüncesi felsefesi

Kullanıcı odaklı tasarım bir süreci olan ASUS Tasarım Düşüncesi sonucunda çok sayıda rakipsiz ve uluslararası beğeni kazanan ödül geliştirildi. ASUS, dünyanın 1 numaralı anakart markası olmasının yanı sıra bilgisayar, monitör, ekran kartı ve router üretiminde de lider. Birinci sınıf ar-ge ve tasarım ekipleri ayrıca uzmanlıklarını yazılım, bulut bilişim ve AIoT çözümleri geliştirmek için de kullanıyor. Şirketin fark yaratan performansı, aldığı uluslararası ödüllerle de tasdikleniyor. Örneğin 2022’de ASUS; Interbrand’ın En İyi Global Tayvan Markası ödülünü dokuzuncu kez kazandı ve Forbes tarafından Dünyanın En İyi İşverenleri 2022 listesine dahil edildi.

 

Tüm dünyada sıkı rekabet

Dünyanın en beğenilen şirketleri listesi ABD merkezli bir iş dünyası dergisi olan Fortune ve global kurumsal danışmanlık şirketi Korn Ferry tarafından hazırlanıyor. İlk aşamada 1500 şirket belirleniyor, ardından sektörlere göre finalistler seçiliyor. Daha sonra kıdemli şirket yöneticilerinden, direktörlerden ve yatırım analistlerinden kendi sektörlerindeki şirketleri dokuz kritere göre değerlendirmesi isteniyor. Bu kriterler arasında yatırım değeri, yönetim ve ürün kalitesi, sosyal sorumluluk ve yetenekli kişileri çekme becerisi yer alıyor. Kendi sektörlerinde ilk %50’lik dilimde yer alan şirketler listeye girmeye hak kazanıyor.

ASUS’un sıralamasını şu adreste görebilirsiniz.