Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ASUS, Good Design Award 2022’ye 17 ödülle damgasını vurdu

Tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Good Design Award’da Asus 17 ödüle layık görüldü...

ASUS, Good Design Award 2022’ye 17 ödülle damgasını vurdu

Tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Good Design Award’da 17 ödüle layık görülen ASUS, yaratıcı, mükemmellik ve inovasyon odaklı kimliğini bir kez daha göstererek rekor üstüne rekor kırdı. 

Japonya Tasarım Teşvik Enstitüsü tarafından düzenlenen, şirketlerin yenilik ve üstün tasarıma olan sıkı bağlılığının uluslararası bir sembolü olarak kabul edilen Good Design Award sahiplerini buldu. Yenilikçi fikirler, tasarım üstünlüğü ve kalitesi gibi kriterler çerçevesinde değerlendirilen, lider markaların yer aldığı yarışmada ASUS, “Bilgisayar, Çevre Birimleri, Video Ekipmanı” kategorilerinde toplamda 17 ödüle layık görüldü. ASUS’un PC ve Çevre Birimleri kategorilerinde almaya hak kazandığı 15 ödül, bugüne kadar alınan en yüksek sayıda ödüle işaret ederken, ASUS’un Tayvan merkezli markalar arasında en iyisi olduğu da tescillendi.

ASUS’un elde ettiği olağanüstü başarısı hakkında konuşan ASUS Baş Tasarımcısı Mitch Yang;

“Tasarıma, yenilikçiliğe ve yaratıcılığa olan bağlılığımız, kendimizi insanların hayatlarını sürekli geliştirecek deneyimleri sunmaya adayışımızdan geliyor. Kullanıcıyı ön planda tutarak ve empatik kararlar alarak ürettiğimiz akıllı çözümlerle, doğru noktalara dokunduğumuza inanıyoruz” dedi.

Good Design Award 2022’de Ödül Alan ASUS Ürünleri

Bİlgisayar ve Çevresel Cihaz Kategorisi

Dizüstü Bilgisayarlar

Kurumsal Dizüstü Bilgisayarlar

Gaming Dizüstü Bilgisayar

Chromebooklar

Anakart

Çevresel Cihaz

Aksesuar

Mini Bilgisayarlar

Video Ekipmanı Kategorisi

Ekranlar