Sosyal Medya

Donanım

ASUS ile Sevgililer Günü’nde Aşkı Teknolojiyle Kutlayın 

Sevgililer Günü'nde aşkınızı teknolojiyle kutlamanın en güzel yolu olan ASUS Vivobook modellerini Teknosa mağazalarından satın alanlar Braun Kahve Makinesi’ni indirimli özel fiyatla satın alabiliyor. 19 Şubat’a kadar geçerli kampanyada ASUS Vivobook X1504 19.999 TL, X1502 ise 16.799 TL’lik özel fiyatlarıyla teknoloji tutkunlarını bekliyor.

ASUS ile Sevgililer Günü’nde Aşkı Teknolojiyle Kutlayın

 

Sevgililer Günü’nde aşkınızı teknolojiyle kutlamanın en güzel yolu olan ASUS Vivobook modellerini Teknosa mağazalarından satın alanlar Braun Kahve Makinesi’ni indirimli özel fiyatla satın alabiliyor. 19 Şubat’a kadar geçerli kampanyada ASUS Vivobook X1504 19.999 TL, X1502 ise 16.799 TL’lik özel fiyatlarıyla teknoloji tutkunlarını bekliyor.
ASUS’un öncü teknolojisiyle şık tasarımı bir araya getirdiği dizüstü bilgisayarlarıyla sevgilinizi mutlu etmenin yanı sıra, özel bir sürpriz de sizi bekliyor.

ASUS’un etkileyici dizüstü bilgisayarları olan Vivobook X1504 ve X1502 modellerini satın alanlar, Sevgililer Günü’ne özel olarak indirimli bir fiyatla Braun Kahve Makinesi’ni alma şansını yakalıyorlar. Bu özel fırsatla, sevgilinize en sevdiği içeceği hazırlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

ASUS Vivobook X1504 ve X1502 Modelleri, yüksek performansıyla göz kamaştırırken, şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Sevgilinizin işlerini kolaylaştıracak olan bu güçlü dizüstü bilgisayarlarla, ona özel bir hediye vermenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

Siz de bu özel fırsatı kaçırmayın, sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini çıkarın!