Sosyal Medya

Android

Best of 2019 Google Play Store, Google en iyileri duyurdu

Google Play Store'un 2019'daki en iyiler listesi. Best of 2019 Google Play Store, Google en iyileri duyurdu.

Apple’dan sonra Google en iyi uygulamaları yayınladı

Best of 2019 Google Play Store…

Google, yılın Play Store’daki en çok indirilen uygulamalarını, filmlerini, TV şovlarını ve kitaplarını, ayrıca kullanıcıların ve editörlerin en sevdikleri seçtiklerini duyurdu. Call of Duty, Marvel listeleri ile aslında bu yıl çok sürpriz yok gibi.

Google Play kullanıcıları hemen hemen her kategoride favori indirmelerine oy verdi. Oyun severlerin Call of Duty: Mobile sürümüne ne kadar değer verdikleri görülüyor. Marvel’in Avengers: Endgame içinde öyle.

Oyun mağazasının editörleri, Ablo‘yu yılın en iyi uygulaması olarak seçti. Dil engeline rağmen yabancı kültürleri keşfetmenize ve insanlarla bağlantı kurmanıza yardımcı olan uygulama; dünya çapındaki insanlarla görüntülü sohbet ederken altyazıları otomatik olarak oluşturur.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde yılın en çok satan beş filminden dördü süper kahramanlar oldu. Game of Thrones en çok indirilen TV dizisi. En çok okunan e-kitaplar JAMES SA Corey ve Stephen King imzalı. En iyi sesli kitaplar arasında The Subtle Art of Not Giving a F*ck by Mark Manson ve Unfu*k Yourself: Get Out of Your Head and into Your Life by Gary John Bishop yer alıyor.

Google’un bu konudaki blogunda kazananların tam listesi yer alıyor. Bu arada bir Apple kullanıcısıysanız da Mac ve iOS tarafında en iyileri ise burada

Google