Sosyal Medya

Sosyal Medya

Twitter’ın Yeni Yanıt Düzeni, Kimin Kime Yanıt Verdiğini Gösteriyor

Twitter'ın Yeni Yanıt Düzeni, Kimin Kime Yanıt Verdiğini Kolaylaştırıyor. Takip ettiğiniz kişilerin verdiği yanıtlar bir dizi haline geliyor.

Twitter’ın iOS için yeni yanıt düzeni, görüşmeleri takip etmeyi kolaylaştırıyor

Twitter’ın Yeni Yanıt Düzeni, Kimin Kime Yanıt Verdiğini Kolaylaştırıyor.

Twitter’dan Yeni Yanıt Düzeni, Görüşmeleri Takip Etmeyi Kolaylaştırıyor… Twitter iOS kullananlar için oldukça güzel yeni özellik. Android sürümü içinde yakında geliyor.

Twitter’ın duyurduğu bir dizi yeni özellikleri takip etmek oldukça zor olabilir. Zira takip etmek gerçekten biraz kafa karıştırıcı olabilir. Ancak bazı yeni özellikleri kullanırken fark etmemenizde kaçınılmaz. Yeni Twitter Yanıt Düzeni’de bu özelliklerden sadece birisi. Twitter yaptığınız paylaşımlarda gerçek arkadaşlarınızın yaptığı yorumları bir düzene sokuyor. Özellikle takip ettiğiniz kişilerden gelen yanıtları ve yorumları ilişkilendirip sizin kolaylıkla takip etmenizi sağlıyor.

Size yanıt verenleri bir dizi halinde birbirine bağlayan özellik gerçekten iş kolaylaştırıcı görünüyor. Twitter’ın resmi açıklamasında dediği gibi artık kimin kime yanıt verdiğini görmek artık çok daha kolay.Yeni özellik şimdilik iOS kullanıcıları için geçerli ancak Android kullanıcılar içinde yakın zamanda kullanıma sunulacağı belirtiliyor.