Sosyal Medya

Kripto Para

Bitcoin Spur STX’te sıralı heyecan

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmeleri yer alıyor. ABD borsaları, FED'in Şubat ayı toplantı tutanaklarının açıklanmasının ardından gece saatlerinde karıştı. Ancak tutanaklar, geçen hafta açıklanan beklenenden yüksek CPI baskısını henüz hesaba katmadı.

Bitcoin Spur STX’te sıralı heyecan; Flashbots, kullanıcıların yararına olacak yeni yazılımlar önerdi

 

Bybit Global tarafından hazırlanan günlük bültende sektör gelişmeleri yer alıyor.

ABD borsaları, FED’in Şubat ayı toplantı tutanaklarının açıklanmasının ardından gece saatlerinde karıştı. Ancak tutanaklar, geçen hafta açıklanan beklenenden yüksek CPI baskısını henüz hesaba katmadı. Bu arada, daha geniş kripto para birimi toparlandı ve Bitcoin ve Ether, yazı yazılırken son 24 saat içinde sırasıyla %1,08 ve %2,17 arttı. Bugünün sıcak tokeni, Bitcoin ağındaki Ordinal yazıt aldatmacası nedeniyle piyasayı geride bırakarak 24 saatlik %24,18’lik bir getiri kaydeden STX’tir.

STX, Bitcoin’e bağlanan ve Bitcoin’in üstün güvenliğinden yararlanan bir blockchain ağı olan Stacks’in yerel simgesi. Bitcoin ağında Ordinal yazıt çılgınlığı devam ederken, Bitcoin’in bir akıllı sözleşme platformu olma potansiyeli yatırımcıların ilgisini çekiyor. Stacks, ürünlerini sBTC ile Bitcoin’e giren ve çıkan bir köprü ve Bitcoin ağında akıllı sözleşmelerin kullanılmasına izin veren bir dil dahil olmak üzere Bitcoin ağı etrafında oluşturdu. Bu nedenle, STX’teki artış, yatırımcıların, Stacks’in araç setleriyle Bitcoin ağına giren daha fazla geliştiriciden fayda sağlayacağına dair yatırımcıların beklentisine bağlanıyor.

MEV-Boost’un arkasındaki geliştirici olan Flashbots, kazançları daha geniş bir şekilde dağıtmak için yeni bir MEV-Share yazılımı öneriyor. Flashbots ekibi, doğrulayıcıların blockchain kullanıcılarını istismar ederek blok zincirlerine blok eklerken kazandıkları karı temsil eden MEV olarak adlandırılan “maksimum çıkarılabilir değer” ile ilgili araştırma ve geliştirme çalışmalarına başladı. Ethereum doğrulayıcıları, geri dönüşlerini artırmak için MEV-Boost’u yaygın bir şekilde benimserken, yeni MEV-Share, arama yapanlar ve kullanıcılar arasında daha fazla işbirliğini hedefliyor. Esasen MEV-Share, MEV’in arkasındaki eşitsizliği ele alabilecek yüce bir hedef olan blok zinciri kullanıcılarıyla ödülleri paylaşmayı amaçlıyor.