Sosyal Medya

Kripto Para

BitMEX, sosyal trading platformu Guilds’i başlattı!

Guilds, kullanıcıların dost traderlar ile sohbet etmesine, iş birliği yapmasına ve başarı elde etmesine olanak tanıyor. Bugüne kadar βeta aşamasında 230'dan fazla katılımcının ilgisini çeken platform, yaklaşık 330 bin dolar PnL kazanımı sağladı.

BitMEX, sosyal trading platformu Guilds’i başlattı!

 

Guilds, kullanıcıların dost traderlar ile sohbet etmesine, iş birliği yapmasına ve başarı elde etmesine olanak tanıyor. Bugüne kadar βeta aşamasında 230’dan fazla katılımcının ilgisini çeken platform, yaklaşık 330 bin dolar PnL kazanımı sağladı.

 

Dünyanın lider kripto türev borsası BitMEX, sosyal trading’de profesyonel traderlar için yenilikçi bir konsept olan Guilds’i tanıttı. Aktif olarak βeta (test) aşaması süregelen Guilds’e yeni, mevcut ve geri dönen tüm BitMEX kullanıcıları erişilebiliyor. BitMEX, bu gelişmeyle kullanıcılarına diğer traderlar’ı keşfetme ve etkileşim kurma fırsatı sunuyor.

 

Guilds, kullanıcıların diğer kullanıcılarla bir araya gelerek Lonca oluşturabilecekleri, kolektif olarak rekabetçi şekilde trade yapabilecekleri; aynı zamanda fikir, iç görü ve trade stratejileri hususunda fikir alışverişinde bulunabilecekleri özel bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Her bir Lonca, diğerlerinden daha iyi performans göstermek ve Lonca Lider Tablosu’nda ilk üç pozisyonu elde etmek amacıyla çalışarak, haftalık ödül havuzu Lonca Potu’nda bir pay kazanmayı hedefliyor.

 

Loncanın oluşturulması kimliğini kişiselleştirme ve tanımlama sorumluluğu bulunan lider tarafından sağlanıyor. Lonca kurulduktan sonra, diğer kullanıcılar trade kullanıcı arayüzüne sorunsuz bir şekilde entegre edilen özel bir özel sohbet odasına katılarak birbirleriyle sohbet etme fırsatı buluyor.

 

‘Social trading, kullanıcı gelişimi prensibimizin bir kanıtı’

 

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan BitMEX CEO’su ve Grup CFO’su Stephan Lutz,

“Guilds, yalnızca BitMEX trade topluluğu arasında iş birliğini artırmak için tasarlanmadı. Bu önemli adım, sosyal trading’in gücünün bilinciyle, kullanıcılarımızın gelişmesine yardımcı olma prensibimizin bir kanıtı olarak değerlendirilebilir. Bir Loncanın parçası olan traderlarımızın, Guilds topluluğuyla yardımlaşarak potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarabilmesini umuyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

‘Profesyonel yatırımcıların beklenti ve gereksinimlerini anlıyoruz’

 

Endüstrinin önde gelenlerinden olarak sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Lutz, “Özellikle daha fazla Wall Street oyuncusunun alana girdiği ve ETF uygulamalarının kurumlar tarafından daha erişilebilir hâle getirildiği zamanlarda, profesyonel yatırımcıların beklenti ve gereksinimlerini anlıyoruz. BitMEX’in bu son girişiminin ilk başarısı, ürün geliştirmede gittiğimiz yön ve kapsamlı ekosistemimiz aracılığıyla traderlar’ı güçlendirme ve destekleme becerimiz konusunda bize güven veriyor.” diye ekledi.

 

‘Traderlar bir hafta içerisinde 330 bin dolar kazandı’

 

29 Haziran 2023’te tanıtılan βeta lansmanı, 230’dan fazla βeta testçisini cezbederken, traderlar geçtiğimiz hafta içerisinde PnL’de yaklaşık 330 bin dolar kazandı. BitMEX tarafından kaydedilen son ilerleme hem kullanıcıların farklı trading ihtiyaçlarını karşılayan hem de sürekli genişleyen bir kripto ekosistemi sağlamaya çalışan şirket adına önemli ve cesaret verici bir kilometre taşına işaret ediyor.

 

Doğrulanmış herhangi bir BitMEX kullanıcısı bir Lonca üyesi olabiliyor. Kullanıcılar, Lider olarak bir Lonca kurmayı veya her Loncanın 49 üyeye kadar ev sahipliği yapabileceği mevcut bir Loncaya katılmayı seçebiliyor. Liderlerin en az 10.000 BMEX stake etmesi ve kendi Loncalarının katılımcılarını ve eğer kazanılırsa Lonca Potu’nun dağıtımını yönetme yetkisine sahip olması gerekiyor.

 

Topluluğun BitMEX kullanıcıları için gelişmiş bir sosyal trading deneyimi sağlayan Guilds’i test etmesiyle platformda daha fazla ilerleme kaydedilmesi bekleniyor.