Sosyal Medya

iPhone

Bloomberg: OLED iPhone Önümüzdeki Yıl Geliyor

Bloomberg OLED iPhone önümüzdeki yıl geliyor. Ancak Tedarikçilere göre 2018 çok daha gerçekçi. OLED iPhone Ne zaman Geliyor? Detaylar Burada?

OLED iPhone ne zaman geliyor?

Bloomberg OLED iPhone önümüzdeki yıl geliyor diyor ama tedarikçilere göre 2018 çok daha gerçekçi görünüyor!

OLED ekranlar  çok daha iyi görüntü üretir. Hem daha az enerji çeker hemde çok zengin renk seçeneği sunar. Onu dünyanın her yerindeki akıllı telefonlarda olmalarını engelleyen tek şey ise üretimindeki zorluklar. OLED iPhone’nun söylentilerde ibaret oluşunun da sebebi bu aslında.

Ancak OLED iPhone’un önümüzdeki yıl sınırlı sayıda da olsa raflarda olacağına inanıyor. Ancak Apple’ın planladığının bu olduğu kesin.

Apple 10. yılında oldukça radikal bir tasarım ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı iddia ediliyor. Tamamen ekrandan oluşan, çerçevesiz OLED ekran ve sanal bir Home düğmesi beklentiler arasında.

Bloomberg’e göre küçük aksamalar olsa bile OLED iPhone’un gelecek yıl gelecek. Çünkü OLED ekran tedarikçileri Samsung, LG,Sharp ve Japan Display’in Apple’ın isteklerini 2018 yılına kadar karşılayabileceklerini söylüyor.

Bloomberg: OLED iPhone Önümüzdeki Yıl Geliyor

Ancak burada ince bir ayrıtı var. Eğer OLED iPhone için Apple acele ederse bu sadece mevcut ürünün OLED’li olanı olma ihtimali de var. Yani radikal değişiklik beklediğimiz iPhone 8’de olmadan önce yeni bir sürümde bu kullanılabilir. Olanın makyajlanması gibi yani.

IPhone 7 ile daha büyük kardeşleri arasındaki en büyük fark görüntü boyutu, pil kapasitesi ve geliştirilmiş bir kamerası olması. OLED ekranlı yeni tasarım bunların dışında ciddi bir fark yaratabilir.

Bunu aslında MacBook Pro tanıtımındaki strateji de gördük. Apple yeni cihazlarında bir taraftan son teknoloji ürünü kullanmayı ve getirmeyi severken TouchBarlı MacBook Pro gibi bir yandan da daha mütevazi bütçeler ile klasik TouchBar’sız ürün sunmayıda ihmal etmemişti. OLED Phone’da da aynı strateji kullanılabilir.

Bloomberg