Sosyal Medya

iPhone

iOS Cihazlarının Yarısında Şu anda iOS 12 Çalışıyor

iOS 12, iOS 11'i 50 Günde ikiye katladı. iOS Cihazlarının yarısından fazlasında iOS 12 yüklü. Apple iOS 11 güncelleme sürecinde yaptığı hataları iOS 12 güncelleme süreçlerinde yapmıyor. iOS Cihazlarının Yarısında Şu anda iOS 12 Çalışıyor.

iOS 12, iOS 11’den daha hızlı yol aldı!

iOS Cihazlarının Yarısında Şu anda iOS 12 Çalışıyor.

Tüm iPhone’ların, iPad’lerin ve iPod’ların yarısından fazlası, Apple’ın mobil işletim sisteminin en son sürümü olan iOS 12‘yi işletim sisteminin piyasaya sürülmesinden üç hafta sonra çalıştırıyor. İlk hafta aslında iOS 12 için tam bir hayal kırıklığıydı ancak sonrasında aradaki fark kapanmış görünüyor.

ZDNet in belirttiği gibi  tüm cihazların yüzde 50’sinde fazlasına yüklenmiş olması sadece 50 gün sürdü.

iOS 11 güncellemeleri konusunda şirketin göreceli olarak isteksizliği, büyük yanlışlıklar sonunda pekte tatmin eden bir başarı sağlamadı. Ancak iOS 12 güncellemeleri konusunda Apple elini çabuk tutuyor. iOS 12.0.1‘i bir kaç gün önce yayımladı. Bana göre iOS 11’de ortaya konulan hatadan ciddi bir geri dönüş ve çaba var.

Apple, iOS 12 ile istikrarı artırmak ve gereksiz özellikleri tanıtmak yerine eski iPhone’ların performansını iyileştirmek için uyumlu bir çaba gösteriyor.

iOS Cihazlarının Yarısında Şu anda iOS 12 Çalışıyor