Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk ile CoinDesk Türkiye’den iş birliği

BtcTurk, CoinDesk Türkiye’nin MetaTalks podcast serisinin sponsorluğunu üstlendi. Böylece BtcTurk, CoinDesk Türkiye’nin iş birliği yaptığı ilk marka oldu.

BtcTurk ile CoinDesk Türkiye’den iş birliği

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,7 milyondan fazla kullanıcısı bulunan BtcTurk, CoinDesk Türkiye’nin MetaTalks podcast serisinin sponsorluğunu üstlendi. Böylece BtcTurk, CoinDesk Türkiye’nin iş birliği yaptığı ilk marka oldu.

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, Bitcoin ve kriptopara dünyasına ilgi duyan, yeni nesil teknolojileri merak eden herkesi bilgilendirici ve eğlenceli içeriklerle buluşturmaya devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, CoinDesk Türkiye’nin MetaTalks podcast serisinin sponsorluğunu üstlenerek; CoinDesk Türkiye’nin iş birliği yaptığı ilk marka oldu.

BtcTurk’ün katkılarıyla yayımlanan MetaTalks, yaşamın ve iş yapış biçimlerinin nasıl etkileneceği konusunda bilgi ve vizyon veren, teknoloji içerik üreticilerinden öngörü alan, yeni internet olarak tanımlanan meta dünyaların platform sağlayıcıları ve öncülerinin hikâye ve iş modellerini ortaya koyan bir formatta üretildi.

Murat Günenç moderatörlüğünde yayımlanan serinin ilk konuğu sanatçı ve eğitmen Bager Akbay oldu.

20 seneden uzun süredir teknolojik dönüşüm, bulut bilişim, akıllı şehirler, medya ve iletişim alanlarında üst düzey yöneticilik yapan ve etkileşimli dünyalar, dijitalleşme ve yeni nesil teknolojiler konusunda önemli girişimlere imza atan Murat Günenç’in moderatörlüğünde; teknolojinin yanı sıra, teknolojinin bağlantıda olduğu, eğitim, moda, sanat, eğlence, oyun, iletişim, finans ve ticaret gibi her sektörden konukların ağırlanacağı MetaTalks, ilk üç bölümüyle yayına girdi.

Podcast serisinin “Ufukta Ne Var?” bölümüne sanatçı ve eğitmen Bager Akbay konuk oldu. Yayında, metaverse’in çıkışına sebep olan geçmişten bugüne olan teknolojik dinamikler, her sektöre yansıyan merkeziyetsizleşme ile birlikte toplumun teknolojiye adaptasyonu ele alınıyor. İki bölüm olarak yayımlanan sohbetin ikinci kısmında ise Murat ve Bager ‘dijtial deneyimin’ ve ‘insan etkileşiminin’ geleceğine ışık tutuyor.

Moda üzerine konuşulan bir sonraki bölümün konuğu ise Orka Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Orakçıoğlu Kazan… İkili, metaverse algısının perakende, lüks tüketim ve moda dünyasının dönüşümündeki etkilerini konu alan keyifli bir sohbet gerçekleştiriyorlar.

Tüm bölümlere https://www.coindeskturkiye.com/podcast/metatalks linkinden ulaşılabilir.