Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk | PRO’da Loopring (LRC) ve Fantom’u (FTM) listeliyor!

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran, Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor. 

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4 milyonu aşan kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, profesyoneller için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Loopring (LRC) ve Fantom’u (FTM) listeliyor.

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran, Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, 7 gün 24 saat işlem yapma imkânı sağlıyor. 

Dünya genelinde 4 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren, kişiye özel tüm bilgi ve belgeleri şifreli olarak çoklu güvenlik katmanlı sunucularda muhafaza eden BtcTurk, kullanıcıların ihtiyaç ve beklentilerini de dikkate alarak işlem hacmiyle kendini kanıtlamış kriptopara birimlerini platforma eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda BtcTurk, profesyonel kriptopara yatırımcıları için geliştirdiği BtcTurk | PRO’da Loopring (LRC) ve Fantom’u (FTM) listeliyor.

Loopring (LRC) ve Fantom (FTM) ile BtcTurk | PRO web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Türk Lirası (TRY) ve Tether (USDT) işlem çiftlerinde alım satım işlemi yapılabiliyor. BtcTurk | PRO’da hem LRC hem de FTM için minimum yatırma limiti 1 LRC ve 1 FTM; minimum çekme limiti ise 20 LRC ve 20 FTM olarak uygulanıyor.

Loopring (LRC) hakkında:

Loopring (LRC), Ethereum tabanlı kripto varlıklar için merkeziyetsiz alım satım platformu altyapısı sunar. Ethereum blokzinciri üzerinde açık kaynaklı Seviye 2 ağ olarak çalışan Loopring, güvenli, hızlı ve düşük maliyetli varlık takası imkânı sağlar.

Fantom (FTM) hakkında:

Fantom (FTM), akıllı kontrat tabanlı merkeziyetsiz finans (DeFi) projesidir. Lanchesis olarak adlandılan konsensüs algoritması ile geliştiricilere hızlı, düşük maliyetli, güvenli merkeziyetsiz uygulamalar (dApps) ve dijital varlıklar üretme altyapısı sunar.

Loopring (LRC) ve Fantom (FTM) ile BtcTurk | PRO’da listelenen kriptopara birimleri Bitcoin (BTC) dahil 37 oldu

Bitcoin’in (BTC) yanı sıra BtcTurk | PRO’da yer alan kriptopara birimleri: Tether (USDT), Ethereum (ETH), Synthetix (SNX), Enjin (ENJ), Cosmos (ATOM), Polygon (MATIC), XRP (XRP), Ankr (ANKR), Cardano (ADA), Eos (EOS), Dogecoin (DOGE), Compound (COMP), Decentraland (MANA), Stellar (XLM), Neo (NEO), TRON (TRX), Tezos (XTZ), Polkadot (DOT), Avalanche (AVAX), Chiliz (CHZ), The Graph (GRT), OMG Network (OMG), Chainlink (LINK), Uniswap (UNI), Litecoin (LTC), Maker (MKR), Dash (DASH), Basic Attention Token (BAT), Filecoin (FIL), USD Coin (USDC), Solana (SOL), Stacks (STX), Axie Infinity (AXS), Shiba Inu (SHIB)… Böylece BtcTurk 97 işlem çiftine ulaştı.

BtcTurk Hakkında

2013 yılında Kerem Tibuk tarafında kurulan ve CEO’luğunu Özgür Güneri’nin yaptığı Türkiye’nin en büyük kriptopara işlem platformu BtcTurk, kripto alım satım platformu olarak hizmet veriyor. 1 Temmuz 2013’te TL ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 850 çalışanı bulunuyor. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 4 milyonu aşan kullanıcısına 7/24 hizmet veriyor.