Sosyal Medya

Kripto Para

BtcTurk PRO’dan Chill-Out Festivali Sponsorluğu  

BtcTurk | PRO’nun #BtcturkPROileSahnede konsepti ile 2. sahne sponsorluğunu üstlendiği, ‘Yeryüzündeki Cennet’ mottosu ile yola çıkan ve Türkiye'de elektronik müziğin evrimini 16 senelik varoluşu üzerinden gözler önüne seren Chill-Out Festivali, 15 Mayıs, Pazar günü Kemer Country & Golf Club’da bütün müzik ve eğlence severleri ağırlamaya hazırlanıyor.

BtcTurk |PRO’dan Chill-Out Festivali Sponsorluğu

Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran ve 4,7 milyon kullanıcı sayısına ulaşan BtcTurk, Türkiye’yi müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. BtcTurk | PRO, 15 Mayıs’ta Kemer Country & Golf Club’da düzenlenecek Chill-Out Festivali’nin sponsorluğunu üstleniyor. 

Türkiye’de Bitcoin ve kriptoparaların kolayca ve güvenle alım satımının yapılabildiği BtcTurk, müzik sponsorluklarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin ilk doğa dostu dijital festivali SPACE 102’de, sonrasında da Erciyes Dağı’nın karla kaplı doğasında müzikseverleri elektronik müzik ile buluşturan BtcTurk şimdi de Chill-Out Festivali’ne sponsor oluyor.

BtcTurk | PRO’nun #BtcturkPROileSahnede konsepti ile 2. sahne sponsorluğunu üstlendiği, ‘Yeryüzündeki Cennet’ mottosu ile yola çıkan ve Türkiye’de elektronik müziğin evrimini 16 senelik varoluşu üzerinden gözler önüne seren Chill-Out Festivali, 15 Mayıs, Pazar günü Kemer Country & Golf Club’da bütün müzik ve eğlence severleri ağırlamaya hazırlanıyor.

Chill-Out Festivali elektronik müziğin ötesinde

Lounge FM 96’nın küresel ve vizyoner bakış açısı üzerinden ilerleyen Chill-Out Festivali kapsamında müzik spektrumunda yer alan her tür müzik tanıtılarak, çeşitli sanatsal ve kültürel workshop ile aktiviteler düzenleniyor. Festival, küreselleşmenin yan etkilerinden bir kaçış imkânı sunarak sadece elektronik müzik sevenlerinin değil aynı zamanda birçok sanatçının da parçası olmak isteyeceği bir etkinlik olarak ön plana çıkıyor. Diğer yandan da son senelerde Türkiye’nin en çok ziyaretçi kabul eden, dünya çapında adını duyurmayı ve global bir referans noktası haline gelmeyi başarıyor.