Sosyal Medya

Donanım

Bu Yılki Yeni Yıl Hediyesi Kare formatlı Fujifilm instax SQ1!

Fujifilm instax kare format fotoğraf makineleri serisinin yeni üyelerinden instax SQ1, yeni yıl hediyeleri arasında dikkat çeken bir alternatif oluşturuyor.

Bu Yılki Yeni Yıl Hediyesi Kare formatlı Fujifilm instax SQ1!

Fujifilm instax kare format fotoğraf makineleri serisinin yeni üyelerinden instax SQ1, yeni yıl hediyeleri arasında dikkat çeken bir alternatif oluşturuyor. Kare format filmin genişliği sayesinde daha fazla özgürlük vadeden instax, yeni yılda daha fazla deneyim, daha fazla hatıra ve daha fazla paylaşım için yeni kullanıcılarıyla buluşmayı bekliyor.

Yeni yıla sevdiklerine hediye alarak girmek isteyenler için alternatif bol. Ancak seçim yapmak da bir hayli zor. Fujifilm, seçim işini kolaylaştırarak herkesi memnun eden, eğlencesi bol bir ürün geliştirdi. Kullanıcılarının fotoğraf çekmeden önce dikey mi yoksa yatay mı çekmeliyim düşüncesine kapılmadan özgürce eğlenceli fotoğraflar çekmesini sağlayacak instax SQ1 kare format fotoğraf makinesiyle daha fazla deneyim ve eğlence sunuyor.

Chalk White, Terracota Orange ve Glacier Blue renkleriyle yeni kullanıcılarla buluşacak instax SQ1, otomatik pozlama özelliği sayesinde karanlık ortamlarda ve geceleri dahi fotoğraf çekebilmek için hem fotoğrafı çekilen nesneyi hem de arka planı aydınlatıyor. Selfie, makro ve manzara modlarına sahip instax SQ1, oldukça hafif ve şık bir tasarıma sahip. Selfie modunda merceğin yanında yer alan selfie aynası sayesinde kadrajdan çıkmadan kaliteli çekimler yapılabiliyor. Selfie modu, parlaklığı ve odak uzaklığını en ideal seviyeye otomatik olarak ayarlayabiliyor. Makro modunda nesnelerin fotoğrafları 30cm-50cm gibi kısa bir mesafeden çekilebiliyorken, manzara modundaysa (2 metre ve üzeri) uzak bir mesafedeki bir nesnenin fotoğrafı kolayca çekilebiliyor.

Yılbaşında alternatif hediye arayanların ya da yakınlarını sevindirmek isteyenlerin bir numaralı tercihi olacak instax SQ1 www.instax.com.tr ‘de 1.549 TL’ye satışa sunuluyor.