Sosyal Medya

Kripto Para

Bybit: BTC’de Hareketlilik Sürüyor

Bybit tarafından hazırlanan günlük kripto para yatırımlarına ilişkin değerlendirmede  BTC'nin son 24 saatteki hareketliliği ve piyasalarda yaşanan gelişmeler yer aldı.

Bybit: BTC’de Hareketlilik Sürüyor; Temasek, Animoca’nın 100 Milyon Dolarlık Finansman Turunun Lideri

Bybit tarafından hazırlanan günlük kripto para yatırımlarına ilişkin değerlendirmede  BTC’nin son 24 saatteki hareketliliği ve piyasalarda yaşanan gelişmeler yer aldı:

Kripto para piyasası, hisse senedi piyasasının eylül ayında bir başka 75 bps’lik artış beklentisiyle art arda üçüncü gün düşmesinin ardından, büyük ölçüde menzile bağlı kalmaya devam ediyor. Riskten kaçınma modu tamamen açık, ancak Asya piyasasının iyimser görünümü Asya işlem saatlerinde küçük bir toparlanmaya neden oldu. BTC, son 24 saatte marjinal bir kayıp kaydettikten sonra 20 bin dolar eşiğinin ve 100 saatlik hareketli ortalamanın üzerinde işlem görüyor. Saatlik grafikte 20.3 bin dolara yakın dirençli bir düşüş trendi çizgisi şekilleniyor. Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi, daha fazla yukarı yönlü momentum yakalamak için 20,3 bin ila 20,5 bin dolarlık bölgedeki engelleri aşmalı.

Türev piyasasında, BTC için ağırlıklı fonlama oranı nötr seviyeye döndü. Yine de, BTC’nin aylık vadeli işlemlerinin primi düşmeye devam ettiği için uzun vadeli beklentiler kasvetli olmaya devam ediyor. Zincir üstü ölçümler, son birkaç gün içinde yedi ila on yıl arasında değişen yaklaşık 10.000 atıl madeni paranın hareket ettiğini ortaya koyuyor. Mt. Gox alacaklılarının geri ödemelere yavaş yavaş yaklaştıkları göz önüne alındığında, bu veri noktasını daha geniş pazar üzerindeki etkisi açısından izlemek faydalı olabilir.

ETH, Asya saatlerinde hızını artırdı ve son 24 saat içinde %1.8’lik bir kazancın ardından 1.600 dolara tırmandı. Saatlik grafikte 1.510$ seviyesine yakın desteği olan önemli bir yükselen kanal oluşuyor. Momentum devam ederse, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi, kısa sürede 1,625 dolar seviyesinin üzerinde kazançlar görebilir. Çoğu büyük altcoin karışık performanslar gördü, NEAR bir yandan kazananlar tablosunun zirvesindeyken, diğerleri benzer bir zaman diliminde ortalama %1-2 kayıp verdi.

Hong Kong merkezli Web 3 oyun öncüsü Animoca Brands, beş yıl içinde 240 finans, oyun ve sosyal medya şirketini bir araya getirerek öne çıktı. Yakın zamanda, tura liderlik eden Singapur devlet yatırımcısı Temasek ile 100 milyon dolar daha fon sağladı. Şu anda değeri 6 milyar dolar olan Hong Kong girişimi, George Soros ve Winklevoss ikizleri de dahil olmak üzere ünlü risk sermayedarlarından 359 milyon dolar topladı ve bu yazın başlarında 2 trilyon dolarlık bir pazar çöküşünün ortasında aynı turda 75 milyon dolar daha ekledi. Firma, merkezi olmayan, blok zincirle çalışan sanal dünyalar yaratarak büyük teknoloji firmalarının egemenliğine meydan okumayı hedefliyor.