Sosyal Medya

Kripto Para

Bybit’ten Birleştirilmiş Alım-Satım Festivali

Bybit, ilk defa düzenleyeceği Birleştirilmiş Alım-Satım Festivali’ni duyurdu. Tam 700.000 $’lık ödüllerin bulunduğu bu etkinliğe Bybit’teki tüm yatırımcılar davetli. 8 Mart’ta başlayan yarışma, 25 Mart’a kadar yatırımcıların katılımına açık olacak.

Bybit’ten Birleştirilmiş Alım-Satım Festivali,

700.000 $’lık ödül havuzu ile optimize edilmiş alım-satım işlemleri yatırımcıları bekliyor

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, ilk defa düzenleyeceği Birleştirilmiş Alım-Satım Festivali’ni duyurdu. Tam 700.000 $’lık ödüllerin bulunduğu bu etkinliğe Bybit’teki tüm yatırımcılar davetli. 8 Mart’ta başlayan yarışma, 25 Mart’a kadar yatırımcıların katılımına açık olacak.

 

Yarışma, benzersiz alım-satım deneyimi sunmanın yanında, yatırımcıların Bybit’in yeni Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabı (UTA) ürününü kullanarak alım-satım işlemlerini optimize etmelerini de sağlayacak. UTA sayesinde yatırımcılar, Spot ve Vadeli İşlemlerde bulunan pozisyonlarını artık tek hesaptan büyük bir rahatlıkla yönetebiliyorlar. Yarışma sırasında yatırımcılar, iki haftalık zaman dilimi içerisindeki toplam işlem hacimleri baz alınarak sıralanacaklar.

 

Sunduğu derin likidite ve işlemleri göz açıp kapama hızında gerçekleştiren işlem motoru sayesinde Bybit, günlük toplamda on milyarlarca dolarlık işlem hacmiyle bu yıl içerisinde birçok kez gerek süreli gerekse vadeli şşlemlerde 2. sıraya yerleşmeyi başardı.. Bybit, Ocak 2023’e gelindiğinde kripto ekosistemindeki Vadeli İşlemlerde %14,6’lık pazar payına ulaşarak kendi rekorunu üst düzeye taşıdı.

 

Festival kapsamındaki etkinliğin kapıları, ister spotta (USDC/USDT, BUSD/USDT, DAI/USDT, WBTC/BTC ile Spot’taki tüm USDC çiftleri hariç) isterlerse de vadeli işlemlerde (USDC ve USDT sözleşmeleri) alım-satım yapmak isteyen tüm yatırımcılar için ardına kadar açık. Ödül almaya hak kazanmak için yatırımcıların iki hafta boyunca toplamda en az 1.000 $’lık işlem hacmine ulaşmaları gerekiyor. UTA’ya yükselten ve vadeli sözleşmelerde en az 10.000 $’lık işlem hacmine ulaşan yatırımcıları, 50.000 USDC’lik başka bir ödül havuzu daha bekliyor.

 

Yatırımcıların işlem hacimleri ne kadar yüksek olursa, liderlik sıralamasında daha üst sıralara adlarını yazdırabilirler.Dolayısıyla, daha fazla ödülün kilidini açılmış oluyor.. Bu yarışmanın ödül havuzu hem sıralama ödüllerini hem de belirli kriterleri en iyi şekilde karşılayan katılımcılara rastgele yapılacak ödül çekilişini de içeriyor. Yani, yatırımcıların birden fazla ödül kazanma şansı bulunuyor.

 

Bybit’in benzersiz UTA ürünü, sorunsuz ve stratejik alım-satım deneyimi sunmak üzere optimize edilen, yatırımcıların tüm ihtiyaçlarına yanıt veren bir ürün. Yatırımcıların Spot, Süreli, Vadeli ve Opsiyonlar gibi enstrümanlardaki işlemlerini tek hesaptan yapmalarını sağlıyor. Pozisyonlar arasındaki risk ve marjin durumlarına net ve kapsamlı bir bakış sunan Bybit’in UTA ürünü, çapraz marjinli işlemler için 60’ı aşkın varlığı destekliyor. Bunun yanında, sektördeki en üst düzey esneklik ile sermaye verimliliği sayesinde yeni pozisyon açmak için gerçekleşmemiş kârların bile kullanılabilmesini mümkün kılıyor.

 

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, UTA ile ilgili düşüncelerini, “Bybit demek, üst düzey fırsatlar sunmak demek. UTA ile inanılmaz bir ürüne imza attık. Başarıyla gerçekleştirdiğimiz lansmanı kutlamak istiyoruz. Tüm yatırımcılarımızı, Bybit’in UTA’sını kendi gözleriyle görüp deneyimlerken göz kamaştırıcı ödül havuzundan pay almaya davet ediyorum.” diyerek paylaştı.