Sosyal Medya

Donanım

Canon’la Mutluluk Paylaştıkça ve Fotoğrafladıkça Güzel

Canon'la Mutluluk Paylaştıkça ve Fotoğrafladıkça Güzel... Canon yaklaşan yeni yıl öncesi birbirinden güzel modellerinde indirimler yapıyor.

Mutluluk Paylaştıkça ve Fotoğrafladıkça Güzel

Yılın en mutlu, en umut dolu anı olan yılbaşı zamanı yaklaşıyor. Bu yıl sevdiklerine ilham kaynağı olacak bir hediye vermek isteyenler için en güzel ve en teknolojik öneriler Canon’dan geliyor. En özel anıları fotoğraflayarak biriktirmek isteyen tüm fotoğraf tutkunlarını Canon’un birbirinden özel modelleri bekliyor.

2020 yılı mesafeli ve daha ufak kutlamalar ile geride bırakılacak olsa da verilen ve alınan hediyeler yeni umutları ve mutlulukları temsil ediyor. Görüntüleme teknolojileri lideri Canon, yeni yılı büyük bir heyecanla bekleyenler için hemen her bütçeye uygun hediye alternatifleri sunuyor. En değerli anların fotoğraf ve videolar ile biriktirilmesi, mutlulukların paylaştıkça çoğalması için en farklı teknik becerilerdeki bu ürünler yeni yıl hediyesi alacakları bekliyor.

En özel anları biriktirenlere

Canon Zoemini S; 8 megapikselli kamerası, tasarımında öne yerleştirilen aynası ve selfie’lere özel ışık halkası sayesinde kullanıcılarına kusursuz kareler sunuyor. Ele, cebe, sırt çantasına sığan; her yere kolayca taşınan Zoemini S, tatildeki maceralardan Instagram’a yakışan, lezzetli sofralara kadar farklı konseptlerdeki fotoğrafların çekilmesi aynı zamanda anında yazdırılması ve paylaşılması gibi tüm ihtiyaçları tek seferde karşılıyor. Pembe, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip Zoemini S, şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Canon Zoemini S, ücretsiz indirilebilen Canon Mini Print Uygulaması (iOS/Android) tarafından da destekleniyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar Bluetooth® aracılığıyla akıllı cihazlarından doğrudan bağlanarak diledikleri fotoğrafı yazdırabiliyor ve çeşitli yaratıcı filtre, çerçeve seçenekleriyle de fotoğraflarını düzenleyerek yaratıcı, birbirinden eğlenceli kareler elde edebiliyor.

Canon Zoemini S ile ilgili daha fazla detay için; https://www.canon.com.tr/cameras/zoemini-s/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni yılda yaratıcılığını konuşturacaklara

Bu yıl birçok kişi yeni yaratıcı arayışların peşine düştü ve el sanatları, fotoğrafçılık ve sanatın başka dalları aracılığıyla hayal güçlerini açığa çıkardı. Kartlar veya albümler için kişisel baskılar almak, fotoğrafçılık stili denemeleri yapmak gibi görsel sanatların farklı dallarıyla uğraşanlar için Canon, her yaratıcıya ilham verecek ve onları memnun edecek bir çözüm sunuyor.

Canon Selphy Square GX10; sanat ve el işleri tutkunları, iddialı dekoratörler veya sürekli hareket halinde olan Instagram kullanıcılarının kolaylıkla kullanabileceği şık ve pratik bir yazıcı olarak dikkat çekiyor. Bu minik ama işlevsel fotoğraf yazıcısı, kaliteli ve canlı fotoğrafların akıllı telefona veya tablete Canon’un ücretsiz indirilen SELPHY Photo Layout uygulaması (iOS/Android) aracılığıyla anında baskı alınmasına olanak tanıyor. Bir el çantasına veya sırt çantasına sığacak kadar küçük olan bu portatif ve elde taşınabilen fotoğraf yazıcısı, her yaşam tarzına uygun mükemmel bir aksesuar olarak yeni yılın en güzel anılarını süslemek isteyenleri bekliyor. Fiş veya kablo gerektirmeden zahmetsizce kullanılan Canon SELPHY SQUARE QX10, fotoğrafların 68 x 68 mm kare boyutunda yazdırılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca baskı kağıtlarında bulunan yazılabilir kenarlık, kullanıcılara, görüntünün arkasındaki hikayeyi not ederek o anı ölümsüzleştirme imkanı tanıyor. Yaratıcılığı başka boyutlara taşıyan Canon Selphy Square QX10’un sade ve şık tasarımı siyah, beyaz, pembe ve yeşil olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle meraklılarıyla buluşuyor.

Canon Selphy Square GX10 ile ilgili daha fazla detay için; https://www.canon.com.tr/printers/selphy-qx10/ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Modern Maceraperestler İçin

Seyahat kısıtlaması olsa da ruhu maceraperest olanlar, evlerine yakın yerlerde çıktıkları keşifler sayesinde muhteşem karelere imza atabiliyor. Canon’da heyecan tutkunlarına bile kolaylıkla uyum sağlayacak kompakt, sağlam ve çok yönlü çekim takımı ile en mükemmel hediyeyi bulmak çok kolay…

Canon, ikonik PowerShot serisinin yeni ürünlerinden PowerShot G7 X Mark III modeli ile amatör fotoğrafçı ve videograflara profesyonelleri aratmayacak bir deneyim sunuyor. DIGIC 8 görüntü işlemcisi, 20 megapiksel ve 4K video çekimi ile yüksek kalitede netlik sunan ürün, fotoğrafçılara ve videograflara hikayelerindeki tüm renkleri en canlı halleriyle deneyimleme fırsat veriyor. PowerShot G7 X Mark III, 4,2x f/1.8-2.8 zum lensiyle ışık durumu ne olursa olsun yüksek çözünürlüklü videoların çekilmesine yardımcı oluyor. Aynı zamanda sahip olduğu geniş diyaframı ve sığ alan derinliği sayesinde ürün; tüm detayları yakalıyor ve fotoğraf severlerin karelerinde bokeh etkisi oluşturmalarına imkan tanıyor. PowerShot G7 X Mark III; aynı zamanda sahip olduğu Canon Digital Photo Professional (DPP) yazılımı ile de kullanıcılara post prodüksiyon aşamasında esneklik yaratarak video düzenlemelerinde kolaylık sağlıyor.

Canon PowerShot G7 X Mark III ile ilgili daha fazla detay için internet sitesiniz ziyaret edebilirsiniz; https://www.canon.com.tr/cameras/powershot-g7-x-mark-iii/

Canon PIXMA G3460 ile Dünya Ayaklarınızın Altında

Pandemiyle artan evden çalışma ve eğitim sağlam ve güvenilir bir yazıcının önemini ortaya koyuyor. Canon PIXMA G3460, iş, eğitim ve ailecek yapılabilecek yaratıcı çalışmalarda verimliliği

en üst seviyeye çıkarıyor. Değiştirilebilir mürekkep kartuşu sayesinde minimum iş kesintisi ve yeniden doldurma kolaylığı sağlayan Canon PIXMA G3460; 2 satırlı LCD ekranı ile ayarlara hızlı erişim sağlayarak yaratıcılığa daha fazla zaman ayrılmasına olanak tanıyor. Bulut bağlantı, Wi-Fi ve yüksek hızda baskı özellikleriyle verimli ve ekonomik baskı sunuyor. Ayrıca Canon Creative Park ile uyumluluk gibi gelişmiş bağlantı özellikleriyle sanat; kağıt el işleri ve kişiye özel şablonlarla kullanıcıların sanatsal potansiyeli açığa çıkarmasına yardımcı oluyor.

Canon PIXMA G3460 ile ilgili daha fazla detay için internet sitesiniz ziyaret edebilirsiniz; https://www.canon.com.tr/printers/refillable-ink-tank-printers/

  • Canon Zoemini S Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1649 TL
  • Canon Selphy Square GX10 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1409 TL
  • Canon PIXMA G3460 Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 1899 TL
  • Canon PowerShot G7 X Mark III Tavsiye Edilen Satış Fiyatı: 9099 TL