Sosyal Medya

Android

Carl Pei’nin ilginç Nothing Phone 1’i için ön siparişler başladı!

Nothing Phone 1 için sıraya girmek için para ödemeniz gerekecek... Bu model ülkemize gelir mi bilmiyorum. Ancak Yurt dışında olup bu lansmana katılma şansı olanlar için Satın Alma sırasına adını yazdırmak için ön siparişlerin başladığını belirtmekte fayda var.

Carl Pei’nin ilginç Nothing Phone 1’i için ön siparişler başladı!

Nothing Phone 1 için sıraya girmek için para ödemeniz gerekecek…Hemen belirtmekte fayda var Carl Pei Nothing Phone 1 ile tekerleği yeniden icat etmeye çalışmıyor, ancak farklı olmaya çalışıyor.

Zira Carl Pei, akıllı telefon endüstrisinde bir sorun olduğunu düşünüyor. Bu, bugün satışta olan el cihazlarının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Genel olarak, modern cep telefonları önceki nesillere göre daha hızlı, daha sofistike ve daha iyi fotoğraflar çekiyor. Ancak giderek artan sayıda teknoloji meraklısı gibi, Pei de yeni telefonların beş veya 10 yıl önce çıkan cihazlar kadar özel olmadığını hissetmeye başladı.

Bu nedenle bu sıkılmışa alternatif olmasını beklediği Nothing Phone 1’in 12 Temmuz’da piyasaya sürülmesinden önce ön siparişler bugün başlıyor…

Bu model ülkemize gelir mi bilmiyorum. Ancak Yurt dışında olup bu lansmana katılma şansı olanlar için Satın Alma sırasına girmek ve partide yer almak için ön siparişlerin başladığını belirtmekte fayda var.

Carl Pei’nin 12 Temmuz’da lansmanı gerçekleştireceği sırada bu cihazdan almak isteyenler için bir kontenjan açıkladı ve bu cihazdan lansman gününde almak isteyenlerin elini çabuk tutup sıraya girmeleri gerekiyor.

İşin sıkıntılı tarafı da bu noktada başlıyor. Nothing’s community üyeleri o gün özel kodla alabilecekler ve İngiltere’de olanlar sıraya girmek için 20 sterlin öderken, AB üyeleri ülkelerde olanlar 20Euro ödeyecek.

Web sitesinden işlem yapacaklar içinse, bir davet kazanma şansınız olacak.

İlgili davet, 12 Temmuz’dan itibaren telefon sipariş etmek için yerinizi garanti ediyor ve ayrıca özel bir ödülün kapısını aralıyor (Ear 1 kulaklıkları ve Nothing Phone 1 aksesuarlarını içerecek olan diğer Nothing gadget’larını satın almak için kullanabileceğiniz 20 £/20 € kredi gibi).

Nothing Phone 1’in hangi ülkelerde olacağını tam olarak bilmiyoruz. Yine de Birleşik Krallık, Hindistan ve Avrupa’daki bazı ülkeler bir anlamda bu partiye katılabilir gibi görünüyor.