Sosyal Medya

Kripto Para

Çekilebilir 25 bin USDT ödüllü Trading Yarışması için kayıtlar devam ediyor!

Yeni nesil kripto para platformu Bybit, kullanıcılarına rekor ödüllerin verileceği bir Trading Yarışması hazırladı.

Çekilebilir 25.000 USDT ödüllü Trading Yarışması için kayıtlar 13 Kasım’a kadar devam ediyor!

Yeni nesil kripto para platformu Bybit, kullanıcılarına rekor ödüllerin verileceği bir Trading Yarışması hazırladı. 25.000 USDT’ye kadar çekilebilir ödüller, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Ultra ve 10.000 USDT trade ödülünün verileceği yarışma, 17 Ekim Pazartesi günü 19:00’da başlayıp, 20 Kasım Pazar günü 19:00’a kadar devam edecek. Yarışmaya etkinlik sayfası üzerinden katılım sağlanabiliyor. 

En yüksek kârları (P&L) elde etmek için yarışacak kullanıcılar, yalnızca USDT vadeli sözleşmelerde alım-satım işlemi gerçekleştirebilecekler. Ödül havuzunun kullanıcı sayısına göre değişeceği trading yarışmasında, kullanıcı sayısı arttıkça ödül havuzundaki toplam ödül miktarı artacak. Yarışma koşulları kapsamında kullanıcıların hesaplarında en az 50 USDT değerinde varlık bulundurması gerekirken, en yüksek kâr (P&L) oranına sahip kullanıcılar, ödül havuzundaki muhteşem ödülleri kendi aralarında paylaşacaklar.

Katılımcı sayısı arttıkça artan ödül havuzu!

Çekilebilir 25.000 USDT’nin maksimum ödül havuzu olduğu yarışmada, katılımcı sayısı arttıkça ödül havuzu ve ödüle hak kazanan kişi sayısı artacak. Kullanıcılar arkadaşlarını da yarışmaya davet ederek ödül havuzunun artmasını sağlayabilecek.

 iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Ultra ve 10,000 USDT Trade ödülü havuzu

Kullanıcılarına güvenilir ve yenilikçi bir işlem deneyimi sunan Bybit, trading yarışması kapsamında kullanıcılarını göz alıcı hediyelerle ödüllendiriyor. En yüksek ödül havuzunun çekilebilir 25.000 USDT olacağı etkinlikte, yarışmaya katılım gösteren ve 100.000 USDT ve üzeri vadeli işlem hacmine ulaşan bir kullanıcı iPhone 14 Pro Max ödülünün, USDT-M Vadeli işlem çiftlerinde en yüksek Vadeli İşlemler hacmine ulaşan bir kullanıcı ise Apple Watch Ultra’nın sahibi olacak. Bununla birlikte yarışma dönemi boyunca 50,000 USDT üzerinde Vadeli İşlemler hacmine ulaşan 600 katılımcıya 10 USDT Trade Ödülü ve 5,000 USDT ile 50,000 USDT aralığında Vadeli İşlemler hacmine ulaşan 400 katılımcıya 5 USDT Trade Ödülü hediye edilecek.

Sosyal medyada paylaşanlar kazanıyor: Twitter’da çekilebilir 500 USDT ödül havuzu

Bybit Trading Yarışması kapsamında sosyal medyadaki paylaşımlar da kazandırıyor. Bybit Türkiye Twitter hesabını takip edip, Bybit’in kampanyaya ilişkin  gönderisini 3 arkadaşını etiketleyerek paylaşan ve etkinlik sayfasında yer alan formu dolduranlar arasından seçilecek 50 şanslı kullanıcı, kişi başı çekilebilir 10 USDT’nin sahibi olacak.

Trading yarışmasına katılmak ve etkinlik koşullarıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.