Sosyal Medya

Genel

Cep Telefonum Kayboldu Nasıl Bulurum?

Herhangi bir kaybolma durumunda yapmanız gerekense, cep telefonunuz kaybolduğunda neler yapmanız gerektiğini önceden öğrenmek

Herhangi bir kaybolma durumunda yapmanız gerekense, cep telefonunuz kaybolduğunda neler yapmanız gerektiğini önceden öğrenmek.

Cep telefonum kayboldu, sorunu birçok kişi için meydana gelebilecek olağan bir durum. Eğer bir gün siz de android, Windows phone ya da İOS özellikteki cep telefonunuzu uzak bir noktada ya da titreşimi ve sesi kapalı bir şekilde kaybederseniz, artık fazla endişelenmenize gerek yok çünkü geliştirilen onlıne araçlar sayesinde artık kaybolan telefonlar daha rahat bulunabilecek.

Herhangi bir kaybolma durumunda yapmanız gerekense, cep telefonunuz kaybolduğunda neler yapmanız gerektiğini önceden öğrenmek. Örneğin, Android telefonların Google’a yüklediği özellik sayesinde android özelliğindeki telefonunuzu kolaylıkla bulabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, android özellikteki cep telefonunuz kaybolduğunda yapmanız gerekenleri web sayfasından detaylı bir şekilde öğrenmeniz gerektiği.

Eğer İOS özelliğinde bir telefonunuz varsa Google’da bulunan iCloud.com’a girebilir, telefonunuzu kolayca takip edebilirsiniz. Bununla birlikte, İOS telefonunuzun bu özelliğini kullanabilmeniz için telefonunuzla find my phone özelliğini kullanarak İCloud.com’a bir kez girmeniz yeterli. Windows Phone telefonu olanların telefonlarını kaybetmeleri durumunda ise, yine önceden telefonunuzdan giriş yapmanız ve telefonunuzun internete bağlı olması gerekiyor.