Sosyal Medya

Otomobil

Chery’nin Yıl Sonu Kampanyasında İkinci Dönem Talihlileri Belirleniyor!

Chery, aralık ayında duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırmayı sürdürüyor. Kampanya kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor. 21-31 Aralık tarihleri arasında Chery’nin yeni SUV modellerinden birini satın alan müşteriler ise çekilişe katılma fırsatından faydalanabiliyor.

 

Chery’nin Yıl Sonu Kampanyasında İkinci Dönem Talihlileri Belirleniyor!

 

Chery, Yeni Yıl Kampanyası ile Muhteşem Hediyeler Kazandırmaya Devam Ediyor!

 

Mart 2023’te Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Chery, sunduğu 3 farklı SUV modeliyle kısa sürede önemli başarılara imza atarken, avantajlı kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Chery, aralık ayında duyurduğu yeni yıl kampanyasıyla müşterilerine birbirinden değerli hediyeler kazandırmayı sürdürüyor. Kampanya kapsamında 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatı sunuluyor. 21-31 Aralık tarihleri arasında Chery’nin yeni SUV modellerinden birini satın alan müşteriler ise çekilişe katılma fırsatından faydalanabiliyor.

 

Chery, yüksek teknolojilere sahip yenilikçi modelleriyle kazandırmaya devam ediyor. Kısa zamanda dünyada olduğu gibi Türk tüketicisinin de büyük takdirini kazanan Chery, aralık ayında devreye aldığı yeni süper hediyelerle dolu kampanyasında geride bıraktığı ilk iki dönemin ardından üçüncü kuralara katılım fırsatı sunuyor. Yeni yıl kampanyası kapsamında, 12 kişiye ücretsiz Çin seyahati, 15 kişiye de iPhone 15 kazanma fırsatını sunan Chery, yeni bir Chery marka otomobil satın alan müşterilerine 21-31 Aralık tarihleri arasında üçüncü kuralara katılım fırsatı sağlıyor. Kampanya kapsamında Chery müşterileri, dünyanın harikalarından biri olan görkemli Çin Seddi’ni ve modern metropolü Şanghay’ın gökdelenlerini ücretsiz olarak ziyaret etme şansına sahip olacak. Ayrıca kazanan müşteriler, Chery fabrikasını ziyaret ederek otomobillerin nasıl üretildiğini görebilecek ve Chery’nin gelecekteki ürünlerini test edebilecekler. Otomobil endüstrisinde bugüne kadar yapılan, alanında ilk olan kampanyada tüm çekiliş sürecini ise Milli Piyango İdaresi gerçekleştirecek, devamındaki hakların teslim edilmesi ve ilgili düzenlemeleri de yine idare takip edecek. Chery’nin gerçekleştirdiği ilk kura katılımcılarına yönelik çekiliş sonuçları ise 25 Aralık tarihinde duyurulacak.

Chery’nin tüm SUV modellerinde faizsiz kredi fırsatları devam ediyor!

Aralık kampanyası kapsamında Chery, zam yapmayıp tüm modellerinde fiyatları sabit tutarken, tüketicilerin yeni bir SUV sahibi olmasını kolaylaştırıyor.

Aralık ayı boyunca sürecek olan kampanyada, tüm Chery modellerinde 100 bin TL’ye kadar araç takas desteği ve 250 bin TL’ye kadar faizsiz kredi sağlanıyor. OMODA 5, genç, yeni, göz alıcı ve iddialı tasarımına ek olarak zengin ekipmanıyla dikkat çekiyor. Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan OMODA 5’in fiyatları 1.180.000 TL’den başlıyor. TIGGO 7 PRO, lüks kompakt SUV segmentinde şık görünüm ve sürüş konforuna odaklanan müşterileri hedefleyerek giriş seviyesini belirliyor. TIGGO 7 PRO, görünüm olarak TIGGO ailesinin tasarım dilini benimsiyor. LED Matrix farlarla uyumlu “Angel Wing Star” ön ızgara, şık ve dinamik bir görsel şölen sunuyor. Ayrıca çift renkli araç gövdesi ve havada süzülen tavan tasarımıyla da genç kullanıcıların beğenisine hitap ediyor. Comfort, Luxury ve Excellent olmak üzere 3 farklı donanım seviyesinde satışa sunulan TIGGO 7 PRO’nun fiyatları 1.195.100 bin TL’den başlıyor. TIGGO 8 PRO, başarıya ve kaliteli yaşama odaklanmış müşterilere yönelik, 7 koltuklu, büyük hacimli bir SUV olarak öne çıkıyor. Markanın Türkiye’deki “Amiral Gemisi” pozisyonunda konumlandırdığı Chery TIGGO 8 PRO, hem statik hem de hareket halindeyken, “Karadaki Üst Sınıf Kabin” deneyimini, premium konfor duygusuyla yaşatıyor. Luxury ve Excellent olmak üzere iki donanım seviyesindeki TIGGO 8 PRO’nun fiyatları 1.490.000 TL’den başlıyor ve markanın en kapsamlı donanımları sunuluyor.