Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Çocuklarla Doyasıya Eğlence İllüzyon Müzesi’nde!

2019’dan beri İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da ve Anadolu Yakası’nda Emaar Square AVM’de bulunan Museum of Illusions her yaştan macera severin uğrak noktası olan olmaya devam ediyor!

Çocuklarla Doyasıya Eğlence İllüzyon Müzesi’nde!

Sıra Dışı Deneyimlerin İlk Durağı Museum of Illusion’da Karne Heyecanı! Çocuklara Karne Hediyesi İllüzyon Müzesi’den!

2019’dan beri İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da ve Anadolu Yakası’nda Emaar Square AVM’de bulunan Museum of Illusions her yaştan macera severin uğrak noktası olan olmaya devam ediyor!

İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da 2019 yılından bu yana hizmet veren Museum of Illusion Beyoğlu ve Anadolu Yakası’nın en eğlenceli etkinlik noktası Museum of Illusion Anatolia, ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerini ağırlıyor ve genç yaşlı demeden herkeste merak uyandırmaya devam ediyor.

2015 yılından bu yana New York, Berlin gibi dünya şehirlerinde yoğun ilgi gören Museum of Illusion, İstanbul’da Beyoğlu Narmanlı Han ve Emaar Avm’de bulunan iki ayrı şubesi ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Çocuklara Karne Hediyesi İllüzyon Müzesi’den!

Beyoğlu Narmanlı Han’da ve Emaar Avm’de yoğun ilgi görmeye devam eden İllüzyon Müzesi çocukların karne heyecanına ortak oluyor. 13-19 Haziran tarihleri arasında “www.museumofillusions.com.tr” üzerinden yapılacak online bilet alımlarında geçerli çocuk biletlerinde %25 indirim kampanyası ile ziyaretçiler llüzyonların dünyasını keşfetmeye devam edecek.

Ziyaretçiler illüzyonların bir parçası haline geliyor

Museum of Illusions’u diğer müzelerden ayıran en önemli farklarından biri de kişinin kendi yolculuğuna çıkarak, illüzyonların bir parçası haline gelmesi oluyor. İnteraktif

öğrenme ve eğlenme alanları ile de dikkat çeken Museum of Illusions, aynı zamanda çocukların yaratıcılıklarını geliştirilmesine büyük katkılar sağlıyor.

Museum of Illusion’da eğlenceli anlarınızı ölümsüzleştirin

İllüzyon Müzesinde optik illüzyonlar, hologramlar, etkileşimli illüzyon odaları ve sıra dışı sergi alanları yer almaktadır.

  • Optik İllüzyonlar: Gözlerinizi ve beyninizi karıştıran şaşırtıcı görüntülerin yer aldığı alanlarda, yanılsamalar duyularımızın hatalı algıladıklarını göstermekte ve dünyaya ilişkin bakışımızın çoğu zaman çarpıtılmış olabileceğini sizlere hatırlatmaktadır.

Duvarlarda aklınızı karıştırabilen ve yanlış algı yaratabilen resimlerin yer aldığı alanlarda, gördükleriniz değil görmedikleriniz anlatılmaya ve anlamlandırılmaya çalışılmaktadır. Ziyaretçiler müze içerisinde yer alan interaktif odalarda, bu illüzyon dünyasının bir parçası olmakta ve illüzyonların gerçekliğini deneyimleme fırsatı bulmaktadır.

Müzenin konsepti eğlence ilkesine dayanmaktadır. Yerli ziyaretçiler ve turistler için özgün ve benzersiz bir deneyim sunulmaktadır. Çocuklar ve gençler, bir yandan eğlenecek diğer yandan bilimle bir illüzyonun nasıl yaratıldığını öğreneceklerdir. Yetişkinler ise bu eğlenceli dünyada bilimin farklı kullanımlarına tanık olacaklardır.

İllüzyon Müzesi her yaştan ziyaretçi için interaktif, sürükleyici ve eğlenceli bir deneyim yaşatmakta ve unutulmaz anlar sunmaktadır.

İllüzyon Müzesinin en etkileyici yönü ise ziyaretçiler illüzyonların fotoğraflarını rahatça çekebilmekte ve paylaşabilmektedirler.


Museum of Illusions İstanbul hakkında:

2015 yılında Zagreb’de ilk müzenin açılmasının ardından 4 yıl içinde Berlin, New York, Atina gibi 31 farklı Dünya şehrinde müze deneyiminden fazlasını sunmaya devam eden Museum of Illusions  – İllüzyon Müzesi, 16. lokasyonu İstanbul’da kapılarını açtığı Temmuz 2019 bu yana 250.000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı. Şu an İstanbul’da Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan 2 şubesiyle ziyaretçilerini illüzyonlarla büyülemeye devam ediyor.