Sosyal Medya

iPhone

Dayanıklı Kasa iPhone 6S Geliyor!

Apple'ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtılacağı düşünülen iPhone 6S isimli akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte telefon hakkındaki son haberler.

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtılacağı düşünülen iPhone 6S isimli akıllı telefonu hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. İşte telefon hakkındaki son haberler.

Apple’ın önümüzdeki Eylül ayında tanıtacağını düşündüğümüz akıllı telefonu iPhone 6S hakkında her geçen gün yeni sızıntılar, yeni iddialar ortaya atılmakta. Son gelen bilgilere göre Apple geçtiğimiz yılın sonlarına doğru yaşanan ve “Bendgate Skandalı” olarak adlandırılan bükülen iPhone 6 Plus olayından iyi bir ders almış gibi gözüküyor.

iPhone 6S Bükülmeyecek

Geçtiğimiz yıllarda tanıtılan iPhone’ların özelliklerini doğru tahmin etmesi ile isim yapan Ming-Chi Kuo’ya göre Apple iPhone 6S’te 7000 serisi alüminyum kullanacak. Şu an iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ta kullanılan alüminyuma göre %60 oranında daha güçlü olan 7000 serisi alüminyum ile iPhone 6S’in bükülmesi, kırılması, darbelerden etkilenmesi daha zor olacak.

forcetouch

Çerçeveler Genişleyecek!

Ming-Chi Kuo’ya göre iPhone 6S’te kullanılması yüksek ihtimal olan Force Touch ekran, cihazın çerçevelerin 0,2 mm genişletecek. Hali hazırda Macbook, Macbook Pro ve Apple Watch cihazlarında kullanılan Force Touch teknolojisi, basınç sensörleri ile yep yeni bir iPhone deneyimi vad ediyor.