Sosyal Medya

Fırsatlar

DİA E-Mutabakat Şubat ayına özel Yüzde 20 indirimli!

DİA E-Mutabakat, işletmelerin borç, alacak takiplerini hızlı bir şekilde yapması ve süreçlerinin düzenli takibini sağlamayı kolay hale getirirken, Şubat ayına özel indirimli olarak sunuluyor.

DİA E-Mutabakat Şubat ayına özel %20 indirimli

E-Mutabakat ile İş Süreçleri Hızlanıyor

DİA E-Mutabakat, işletmelerin borç, alacak takiplerini hızlı bir şekilde yapması ve süreçlerinin düzenli takibini sağlamayı kolay hale getirirken, Şubat ayına özel %20 indirimli olarak sunuluyor.

DİA Yazılım Genel Müdürü Suha Onay, firmalarda mutabakat sürecinin iç denetiminin doğru yapılabilmesi için çok önemli olduğunun altını çizerek, “Mutabakat işlemlerini daha hızlı ve daha kolay gerçekleştirmek DİA E-Mutabakat sistemi ile mümkün. DİA’da e-mutabakatlarınızı hızlı bir şekilde yapmanız ve süreçlerinizin düzenli takibini sağlamanız çok kolay. Firmalar e-mutabakat hizmeti ile mutabakat sürecindeki kağıt kullanımını ortadan kaldırabilirler. Kağıt, yazıcı çıktısı, faks, telefon görüşmeleri, kargo gönderimi ve arşivleme gibi tüm operasyonel işlemlerden tasarruf etmeyi sağlıyor” dedi.

E-mutabakatın firmalar için avantajlarından da bahseden Onay, “E-mutabakat ile muhasebesel verilerinizin tutarlı olmasını sağlarsınız. Alacak ve borç takibinizi kolaylıkla yaparak, onay süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz. İş performansınızı artırırken maliyetlerinizi yarı yarıya indirebilirsiniz. Geriye dönük tüm dönemlerinizin e-mutabakat işlemlerini DİA ile görüntüleyebilirsiniz. DİA ile e-mutabakat işlemlerinizi tek ekran üzerinden anlık olarak her yerden kontrol edebilirsiniz. Toplu e-mutabakat ile işlemlerinizi gerçekleştirebilir, Excel, PDF vs. formatındaki verilerinizi DİA ile kolaylıkla sisteminize aktarabilirsiniz. Mail ve form tasarımları ile zengin içerikler hazırlayabilirsiniz. Ek dosya kullanımı ile karşı firmadan, ekstre dosyasını online olarak alabilirsiniz. Cevaplanmamış mutabakat formlarınızı hızlıca tekrar gönderebilirsiniz. Cevap, onay, reddedilmiş form sayılarını takip edebilir ve raporlayabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

DİA E-Mutabakat, Şubat ayına özel indirimli olarak sunuluyor. Şubat ayında DİA’nın %20 indirim sunduğu diğer kampanyalar ise; TÜRMOB Sorgulama, Veri Entegrasyonu, Dinamik Alan modülleri.

 


DİA Yazılım AŞ: 2004 Yılında KOSGEB Teknoloji Geliştirme Desteği ile ODTÜ Teknokent’te kuruldu. Ticari yönetim sistemi olarak her sektörden KOBİ’nin iş yönetim süreçlerini kontrol ve takip etmelerini sağlayan, birbirine entegre çalışan ticari yazılımlar için çalışmaktadır. TÜBİTAK ve Avrupa Birliği destekli uluslararası Ar-Ge projelerinde yer alarak sürekli Ar-Ge yeteneğini geliştirmektedir. Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) yazılımı olarak, muhasebeden üretime, stok-depo yönetiminden diğer tüm satış ve satın alma süreçlerine kurumların iş süreçlerine verimlilik ve hız katmayı amaçlayarak yola çıkmıştır. Tamamen DİA Yazılım AŞ. tarafından geliştirilmiş özel bir altyapı üzerinde ve bulut teknolojisi ile çalışan DİA, SaaS (Software As A Service – Hizmet Olarak Yazılım) modeliyle pazarlanmakta ve KOBİ’lerin maliyetlerini düşürmekte, verimliliklerini artırmaktadır.