Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Doğuş Teknoloji, GenRPA iş birliğiyle dijitalleşme süreçlerinde fark yaratıyor!

Doğuş Teknoloji, GenRPA iş birliğiyle dijitalleşme süreçlerinde RPA teknolojisinin öneminin anlatıldığı ve son teknoloji RPA çözümlerinin tanıtıldığı “Dijital Dönüşümde RPA” etkinliğini düzenledi.

Doğuş Teknoloji, GenRPA iş birliğiyle dijitalleşme süreçlerinde fark yaratıyor!

 

Dijital Dönüşüm Stratejisinin Başarısında RPA Teknolojisinin Rolü Çok Büyük…

 

Doğuş Teknoloji, GenRPA iş birliğiyle dijitalleşme süreçlerinde RPA teknolojisinin öneminin anlatıldığı ve son teknoloji RPA çözümlerinin tanıtıldığı “Dijital Dönüşümde RPA” etkinliğini düzenledi. Sektörel örnekler üzerinden RPA teknolojisinin geldiği son noktanın anlatıldığı etkinlik, verimliliklerini artırmak ve rekabet avantajı kazanmak isteyen çeşitli sektörlerden pek çok yöneticinin katılımına sahne oldu. 

 

Dijital dönüşüm deyince ilk akla gelen uygulamalardan birisi olan RPA (Robotic Process Automation – Robotik Süreç Otomasyonu) uygulamaları tüm sektörlerde hızla yaygınlaşıyor. Telekomünikasyondan bankacılığa, lojistikten kamu hizmetlerine, sağlıktan e-ticarete pek çok sektördeki işletmeler maliyeti azaltma, verimliliği artırma ve rekabet avantajı kazanabilme amacıyla RPA teknolojisini kullanıyor. Genellikle işgücünden tasarruf sağladığı yönünde bir anlayışın hâkim olduğu RPA, gerçekte işletmeleri rutin & operasyonel işlerden kurtararak, daha yaratıcı ve yenilikçi hizmetlere yönelmelerini kolaylaştırıyor.

Dijital dönüşüm, yapay zeka, veri yönetimi, siber güvenlik alanlarındaki lider uygulamaları ve çözümleriyle öne çıkan Doğuş Teknoloji, teknolojinin sunduğu olanakları anlatma amacıyla GenRPA ile birlikte “Dijital Dönüşümde RPA” etkinliğini düzenledi. Etkinlikte dijital dönüşüm süreçlerinde önemi ve kapsamı giderek yaygınlaşan RPA teknolojisinde en son gelinen aşama, teknolojinin sunduğu kolaylıklar, uygulama sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği ve çeşitli sektörlerden RPA uygulama örnekleri konunun uzmanları tarafından anlatıldı. Doğuş Teknoloji 100’ün üzerinde süreç ile hizmet veren GenRPA, ürün ve hizmetlerini ve bu alandaki öne çıkan farklılıklarını ve üstünlüklerini katılımcılarla paylaştı.

İşletmeler RPA’in Artan Önemini Gözden Kaçırmamalı

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Doğuş Teknoloji Teknoloji Operasyonları ve Siber Güvenlikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eray Gözener,

Günümüzde otomasyon denince akla ilk işgücü maliyetlerinden tasarruf etmek geliyor. Oysa RPA’in amacı rutin, tekdüze ve manuel olarak yapılmak zorunda olan işleri dijitalleştirmek. Dijital dönüşüm stratejisinde iyi konumlandırılmış bir RPA uygulaması, işletmenin arka ofislerini verimli kılma ve rekabet avantajı kazandırma konusunda oldukça başarılı sonuçlara ulaştırır. “Dijital Dönüşümde RPA” etkinliğimizde de bu tür örnek başarı hikayelerini paylaştık, RPA’in önemini gerçek hikayelerle anlattık.” dedi.

 

GenRPA CEO’su Fırat Gedikli ise,

Misyonumuz, herkesin ulaşabileceği bir hale getirdiğimiz yaratıcı teknolojilerle yüksek otomasyon çözümleri sunmak. Önceliğimiz ise müşterilerimiz için zaman, efor ve maliyet tasarrufu sağlamak. RPA teknolojisi ile iş süreçlerini optimize ederek müşteri memnuniyetini maksimize etmek için çalışıyoruz. Stratejik iş ortağımız Doğuş Teknoloji ile önemli markalara hizmet veriyoruz ve 100’ün üzerinde sürecimiz var.” dedi.

 

 


Doğuş Teknoloji Hakkında

Doğuş Teknoloji, bilgi teknolojileri alanında değer yaratma vizyonuyla 2012’de kuruldu. Bugün 10’un üzerinde sektörde, pek çok firmaya hizmet veren, odağına müşteriyi alan, ihtiyaca özel teknoloji çözümleri sunan, Ar-Ge merkezi de olan bir teknoloji şirketi. Yaş ortalaması 33 olan 400’ü aşkın çalışanıyla yeni teknolojileri yakından takip ediyor, çevik ve güvene dayalı çalışma kültürüyle bilişim sektörünün öncü şirketleri arasında yer alıyor. Türkiye ve global pazarda teknoloji geliştiren bir marka olarak otomotiv, finans, faktoring, operasyonel filo kiralama, araç muayene, sigorta yazılımları, sadakat programları ve e-ticaret sistemleri gibi pek çok alanda teknoloji hizmetleri desteği veriyor. 24 farklı global iş ortağının gücü ve desteğiyle RPA, veri analitiği ve tahminleme, yapay zekâ ve makine öğrenmesi, Generative AI, mobil ve web uygulamaları, ERP ve CRM gibi kurumsal çözümler konusunda üst düzey uzmanlıkları mevcut.