Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Eclit, uzman kadrosunu yeni yöneticilerle güçlendiriyor

IT'yi yalınlaştıran ve yüksek çevikliği ile müşterilerine en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunan Eclit, Türkiye'deki alanının en yetkin insan kaynağı profilini Pazarlama Müdürü Can Aşkın, Stratejik İş Birimi Müdürü Orçun Akın, Kanal Yönetimi Müdürü Süheyl Altıntaş ve İş Ortakları Müdürü Oktay Atalay ile daha da iyileştiriyor.

Eclit, uzman kadrosunu yeni yöneticilerle güçlendiriyor

IT’yi yalınlaştıran ve yüksek çevikliği ile müşterilerine en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunan Eclit, Türkiye’deki alanının en yetkin insan kaynağı profilini Pazarlama Müdürü Can Aşkın, Stratejik İş Birimi Müdürü Orçun Akın, Kanal Yönetimi Müdürü Süheyl Altıntaş ve İş Ortakları Müdürü Oktay Atalay ile daha da iyileştiriyor.

IT’nin karmaşasını yalınlaştıran uçtan uca çözümler sunan Eclit, yönetici ekibine Pazarlama Müdürü Can Aşkın’ı, Stratejik İş Birimi Müdürü Orçun Akın’ı, Kanal Yönetimi Müdürü Süheyl Altıntaş’ı ve İş Ortakları Müdürü Oktay Atalay’ı dahil ederek Türkiye’de IT alanındaki en yetkin insan kaynağı profilini güçlendiriyor.

Eclit, yönetici ekibine Pazarlama Müdürü Can Aşkın

Kariyerine 2009’da Pfizer Türkiye’nin Finans ve Alacak Hesapları Uzmanı olarak başlayan Can Aşkın, 2012-2014 arasında Enocta’da İş Geliştirme Yöneticisi ve 2014-2022 yılları arasında Turkcell’de Fiyatlandırma Uzmanı ve Kıdemli Pazarlama Yöneticisi olarak çalıştı. Daha sonra Turkcell’de Lider Pazarlama Yöneticisi olan Can Aşkın, 01.03.2022 tarihinden itibaren Eclit’te Pazarlama Müdürü olarak görev alıyor.

Orçun Akın

İş dünyasına ilk adımını 2003’te Pharos Danışmanlık ile atan Orçun Akın, 2008’de Pazarlama Koordinasyonu alanında AVEA bünyesine geçti.2010-2013 yılları arasında AVEA’da Kurumsal Pazarlama ve Çözümler, 2013-2019 yılları arasında da ODC İş Çözümleri’nde Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü görevlerini üstlendi. Devamında ise 2021’de Demirören Medya’da İş Geliştirme Direktörü olarak çalışan Orçun Akın, 01.03.2022 tarihinden itibaren Eclit’te Stratejik İş Birimi Müdürü olarak görev alıyor.

İş hayatına 1991 yılında İngiltere'de Inex Vision'da başlayan Süheyl Altıntaş

İş hayatına 1991 yılında İngiltere’de Inex Vision’da başlayan Süheyl Altıntaş, Türkiye’ye döndükten sonra kariyerine Sabancı Holding şirketlerinde devam etmiştir. 2012-2016 yılları arasında Turkcell’de ve 2016-2019 yılları arasında Vodafone’da Kanal Yönetimi görevlerinden sonra Nexgen Bilişim A.Ş.’de Genel Müdür olarak çalışmıştır. 2020’den beri Bulutistan’da İş Ortakları ve Pazarlama birimlerinden sorumlu direktör ve icra kurulu üyesi olarak görev alan Süheyl Altıntaş, 15.03.2022 tarihinden itibaren Eclit’te Kanal Yönetimi Müdürü olarak görev alıyor.

Oktay Atalay

Oktay Atalay ise iş yaşamına 1998 yılında Mobicom’un Haberleşme ve Saha Kurulum Koordinatörü olarak başladı. Devamında ise Turkcell’de, Corbuss’ta ve Superonline’da yöneticilik yapan Atalay, 2015’te Turkcell’de Küçük ve Orta Ölçekli Şirketler Satış Öncesi Yöneticisi oldu. Oktay Atalay, 01.04.2022 tarihinden itibaren Eclit’te İş Ortakları Müdürü görevini yürütüyor.