Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Elon Musk’ın Neuralink’i göster ve anlat etkinliğini 30 Kasım’a erteledi

Neuralink, yaklaşan “göster ve anlat - show and tell ” etkinliğini bir ay erteledi. Musk etkinliğin gecikmesi ile ilgili bir sebep açıklamadı... 

Elon Musk’ın Neuralink’i göster ve anlat etkinliğini 30 Kasım’a erteledi

Neuralink, yaklaşan “göster ve anlat – show and tell ” etkinliğini bir ay erteledi. Musk etkinliğin gecikmesi ile ilgili bir sebep açıklamadı… 

Pazar sabahı Elon Musk, ilgili etkinliğin Ağustos ayında duyurulduğu gibi 31 Ekim yerine 30 Kasım’da gerçekleşeceğini tweetledi. Musk, gecikme için bir neden sunmadı.

Hatırlarsanız en son Neuralink etkinlik düzenlediğinde, zihniyle Pong oynayan bir maymun gösterilmişti. O zamandan beri şirkette, kurucu ortaklarının çoğunun ayrıldığını gördük ve Musk’ın rakip bir beyin çipi şirketine yatırım yapmayı düşündüğüne dair söylentilerde dolaşıyor. Bu kararda Neuralink’in insan denemelerine başlamak için Gıda ve İlaç İdaresi’nden henüz düzenleyici onay almamış olmasının etkili olduğu belirtiliyor. Bu nedenle şirketin kendisini bir dönüm noktasında bulduğuda konuşulanlar arasında.

Neuralink açısından gelecek bu yeni etkinlikte gösterileceklerin uyandıracağı ilgi şirketin geleceği açısından her zamankinden çok daha önemli hale geldi.