Sosyal Medya

Donanım

Epson 14 Şubat’ta sevgilileri evdeki sinemada buluşturuyor!

Bu yıl Sevgililer Günü’nü sevgilinizle romantik bir film izleyerek evde geçirmeyi planlıyorsanız Epson’un yeni projektörü Epson EH-LS300 en iyi arkadaşınız olacak. 120 inçlik yüksek kaliteli görüntü boyutu ve Yamaha ses donanımıyla EH-LS300 evdeki eğlenceyi zirveye çıkaracak.

Epson 14 Şubat’ta sevgilileri evdeki sinemada buluşturuyor!

Bu yıl Sevgililer Günü’nü sevgilinizle romantik bir film izleyerek evde geçirmeyi planlıyorsanız Epson’un yeni projektörü Epson EH-LS300 en iyi arkadaşınız olacak. 120 inçlik yüksek kaliteli görüntü boyutu ve Yamaha ses donanımıyla EH-LS300 evdeki eğlenceyi zirveye çıkaracak.

Epson’un en yeni projeksiyon modellerinden EH-LS300, evde sinema ve eğlence keyfini doruğa çıkarıyor. Ofisteki sunumlarda ya da evde oyun konsolunda yüksek kalitede görüntü sunabilen EH-LS300, bu kez yılın en romantik gününü unutulmaz hale getirecek. Sevgililer Günü’nü sevgilinizle romantik bir film izleyerek evde geçirmeyi planlıyorsanız EH-LS300 en iyi arkadaşınız olacak. 120 inçlik yüksek kaliteli görüntü boyutu ve ses donanımıyla EH-LS300 evdeki eğlenceyi zirveye çıkaracak.

Yeni EpiqVision Ultra serisinin bir parçası olan bu Full HD lazer projeksiyon; 120″ ekran boyutu, YAMAHA ses donanımı ve Android TV sistem özellikleri yanı sıra taşınabilir boyutlarıyla tüketicisine pahalı bir TV ürününden çok daha büyük avantajlar sunuyor. Üstelik Beyaz (W) ve Siyah (B) modelleriyle evin tasarımına uygun olanı seçme imkanı tanıyor.

Evin dekorundan ödün vermek yok

Epson EpiqVision EH-LS300 modeli evde tam anlamıyla bir akıllı yaşam imkânı sunuyor. Bu şık ve uygun fiyatlı Full HD projeksiyonla, görüntü alanına oldukça yakın bir yerde konumlanarak 120 inçe varan bir görüntü alanı yakalanabiliyor. Evin dekorundan ve havasından ödün vermeden büyük boyutlu içerik izlemenin keyfini sevgiliyle birlikte sinemaya gitmeden çıkarmak mümkün…

Bir projektörle Android TV; Google Play, YouTube ve diğer favori uygulamalardan binlerce içerik oynatılabiliyor. Dahili Chromecast özelliği sayesinde, Android ve iOS cihazlardan, Mac ya da Windows bilgisayardan veya Chromebook’tan en sevilen eğlence uygulamaları yansıtılabiliyor. YAMAHA’nın ses kalitesi ile 3D çevresel sesin keyfini çıkarırken, dinamik ses ve 3D çevresel ses, bağımsız bir hoparlör olarak kullanmak için Bluetooth üzerinden de bağlanma imkanı veriyor.

10 yıl boyunca yüksek performans

Bu güçlü lazer projeksiyon, kelimenin tam anlamıyla bir eğlence devi. Olağanüstü parlaklıkta ve net detaylara sahip renkli görüntüleri, 3.600 lümenlik yüksek parlaklık ve 2.500.000:1 gibi inanılmaz bir kontrast oranıyla yansıtabiliyor. Daha derin siyah ve gölgeler, canlı, gerçeğine uygun ve olağanüstü ayrıntılar sunuyor. Ayrıntı Düzeltme teknolojisi ise keskin ve pürüzsüz görüntü sağlayarak aksiyonun bir anını bile kaçırmanıza izin vermiyor. Üstelik tüm bu ayrıcalıklar 10 yıl süresince ev eğlencesini doyasıya yaşamanızı sağlayacak lazer teknolojisiyle sunuluyor. Düşük ışık kaynağı ile çok daha düşük enerji sarfiyatı da tasarrufu beraberinde getiriyor.

 

Epson Hakkında:

Global, lider bir teknoloji şirketi olarak Epson, bilgiyi verimli teknolojilerle birleştirerek insanların hayatında vazgeçilmez olmayı hedeflemektedir. Şirket, mürekkep püskürtmeli baskı teknolojilerinin yanı sıra, görsel iletişim, giyilebilir ve robotik teknolojilerdeki yenilikleri insan hayatına adapte etmeye odaklanmaktadır. Epson ayrıca Birleşmiş Milletler’in kalkınma hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir bir toplum üzerine yaptığı çalışmaların ve katkılarının büyük gururunu taşımaktadır. Japonya merkezli Seiko Epson Corporation liderliğindeki Epson Grup, yıllık 1 trilyon JPY’den fazla satış gerçekleştirmektedir.