Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Experto’nun Satış ve Pazarlama Direktörü Turgut Erkaynak oldu

Experto Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan Turgut Erkaynak, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden 2000 yılında mezun oldu.

Experto’nun Satış ve Pazarlama Direktörü Turgut Erkaynak oldu

Sektörün deneyimli ismi Turgut Erkaynak’ı Satış ve Pazarlama Direktörü olarak ekibine katan Experto, Ar-Ge merkezi kurulumu ve yönetimiyle TÜBİTAK, TEYDEB Ar-Ge ve Tasarım Merkezi, Teknoyatırım destekleri üzerine sunduğu proje yönetimi hizmetlerinin yanı sıra uzman ekibiyle de sektöründe fark yaratmaya devam edecek.

Experto Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başlayan Turgut Erkaynak, Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Sonrasında ise yine aynı üniversitede Uluslararası Kalite Yönetimi üzerine master yaptı. AVEA, Digiturk, Yıldız Holding ve TTNET gibi Türkiye’nin önde gelen gruplarında; Yönetici olarak görev yapan Turgut Erkaynak, B2B (Kurumsal) ve B2C (Bireysel) Satış Kanalları Yönetimi, Müşteriye Gidiş ve Pazar Stratejileri konusunda uzmanlaşarak Türkiye’nin Dijital Dönüşüm yolculuğuna birçok proje kazandırarak katkıda bulundu.

 

2008-2013 yılları arasında Türkiye’de 81 üniversiteyi e-learning ile tanıştıran Erkaynak, yine aynı dönemde Türkiye’nin ilk Dijital Tablet Dergisi’nin yayına alınmasında katkı sağladı ve geleneksel basılı yayıncılık sektöründe yer alan birçok dergi ve gazetenin dijital yayına geçmesinde yardımcı olarak Türkiye’nin En Etkin (Teknoloji ve internet ) 100 kişi listesinde yer aldı.

2008 yılında Yıldız Holding Bilişim Grubu Satış Müdürü olarak göreve başlayan ve 5 yıl boyunca profesyonel iş hayatını burada sürdüren Erkaynak; 2013-2014 yılları arasında da TTNET Alternatif Satış Kanalları Satış Grup Müdürü olarak iş yaşamına devam etti. Sektördeki 10 yılı aşkın tecrübesini sunduğu danışmanlık hizmetleriyle bir üst seviyeye taşıyan Erkaynak; Nisan 2019 itibarıyla Experto Satış ve Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.

Kurulduğu günden bu yana Ar-Ge projelerinin stratejik yol haritasının hazırlanması, sunulan Ar-Ge projelerinin hibe alım tarafında yönetilmesi ve takibi, projelerdeki Ar-Ge öğelerinin oluşturulmasına katkı sağlanması; Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile tabi olacakları 5746 muhasebe sistemi kurulum ve yönetim süreçleri alanlarında hizmet sunan Experto; tecrübeli isimlerden oluşturduğu güçlü ekibiyle sektöründe fark yaratmaya devam edecek.

Turgut Erkaynak