Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Facebook 3D Fotoğrafları Burada, Portre Modundan 3D Görüntülere

Facebook 2D resimleri 3D'ye çeviren özelliğini devreye aldı. Portre Modunda çektiğiniz resimleri 3D olarak yayımlayabileceksiniz. Facebook 3D Fotoğrafları Nasıl Kullanılır?

Portre modu fotoğraflarını 3D görüntülere dönüştürür.

Facebook‘un 3D Fotoğrafları Burada, Portre Modundan 3D Görüntülere.

Mayıs ayında F8 konferansında Facebook, tipik bir 2D resim çekecek ve Haber Kaynağı’nda yayınlandığında üç boyutlu görünmesini sağlayacak bir özellik üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Şimdi ise söz konusu özellik kullanıma sunuldu. Facebook’un 3D Fotoğrafları, Herkesin 3D fotoğraflarını açmaya başlaması, kullanıcıların sahneleri derinlik ve hareketle canlandırmasını sağlıyor.

Facebook 3D Photo Özelliği Nasıl Çalışır?

Tek yapmanız gereken portre modunda bir fotoğraf çekmek ve daha sonra Facebook’ta yeni bir yazı oluşturmaya başlamak. İstediğiniz fotoğrafı seçtikten sonra, genellikle bir yazı ekleyerek paylaşabilirsiniz.

Yukarıdaki videoda 3D fotoğrafların neye benzediğini görebilir ve bunları,News Feed ‘teve VR’de Oculus Go veya Oculus Rift ile görüntüleyebilirsiniz. Facebook, birden çok katman derinliği olan fotoğrafların kullanılmasını, arka planları ve kontrastı olan ve kenarları ve dokusu olan konulara zıt renkleri gösteren fotoğrafların daha iyi sonuç verdiğini söylüyor.

Facebook 3D Fotoğrafları Oluşturma Özelliği şimdiden yayınlanmaya başladı ve Herkes için önümüzdeki hafta herkesin kullanımına ulaşıyor. Ancak bugünden itibaren herkes 3D fotoğrafları görüntüleyebilecek.

Facebook